vulxy Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) zdavim, nemam velmi jasno okolo vymeny sviecok,pozeral som sa pod kryt plastovy a neviem ako odmontovat cievku ,ci treba rozpojit alebo len povytiahnut hore,nerad by som nieco ulomil a druha otazka ci potrebujem momentovy kluc alebo staci len tak s citom utiahnut.(FAB1, 1,2- 40kw ,AWY)vdaka za rady Edited March 28, 2011 by vulxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 v místě kde je napojen konektor do cívky podebrat opatrně dvěma šroubováky (z každé strany) a cívku povysunout, pak odpojit konektor z cívky a cívku úplně sundat. Klasickým klíčem na cívky vydělat svíčku a s citem dotáhnout new. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 na 1,2HTP - 40kw stačí odpojiť konektor,cievku chytiť rukou a vytiahnuť smerom hore... iba 1,2HTP - 47kw treba opatrne podpáčiť šrobovákom... utiahnuť s citom ako píše Malta alebo 30Nm (ak sa nemýlim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulxy Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 tak som to zvladol,vdaka za navigaciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts