Přejít na obsah

Octáva začala žrát vodu!


Michhhalll

Doporučené příspěvky

Ahojte, nevíte co to může být? Přes zimu mi semtam blikala kontrolka vody, vše bylo ale OK, octávám to občas prý dělá...Jenomže teď mi to začalo dělat u těchto teplot 20C a když se podívám, tak je to vždycky na minimu nebo pod minimem...Kde se voda může ztrácet? Nevypadá to, že by někde něco teklo, bude to v motoru............

Díky všem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělej to jak ti už tady radily, pořádně prohlídni chladič, já za rok doleju asi 3-4 dcl vody a vím, že je to taky chladičem, v jednom rohu je červený a tak to tam asi lehce prosakuje, ale nikde nic neteče, jen to tam lehce rosí... Furt si říkám, že bych ho měl vyměnit, ale jaksi se k tomu nemám :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky omrknu odpoledne zespod ten chladič...Díky za rady :-)

Ja som mal podobny problem so stratou chladiacej kvapaliny. Mal som prasknutu taku plastovu Y rozbocku na hadiciach. Konkretnejsie v medzere medzi motorom a nadobkou s chladiacou kvapalinou (hned pri kryte rozvodov). Ta trochu slzila ale ked bolo teplo a auto sa poriadne zohrialo tak to tade doslova tieklo.

Ak by ti ta voda sla cez hlavu do motora (prasknuta hlava alebo tesnenie pod hlavou), poznal by si to podla toho ze by sa ti miesal olej s vodou (spinava chladiaca zmes v nadobke, resp na viecku od oleja by si mohol pozorovat taky biely maglajz, a ako tu uz niekto pisal nepekne by to dymilo,...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...