kapl Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 2HonzaNovis: A není to jen jev známý hlavně u liftbacků, který značkové servisy řeší namazáním dveřního těsnění speciálním přípravkem (možno i koupit za cca 700,- Kč u škodovky)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 To Kapl: Ja mam liftback, ale kamarad ma se stejnym problemem combi. Ktere tesneni mas na mysli? Zrovna o vikednu jsem namazavla tesneni vsech dveri (mimo 5tych) nejakym pripavkem na tesneni a samozrejme je to beze zmeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Ze všech mazání funguje bohužel jediné od Š., některá ostatní stav naopak údajně i zhoršují. Kdysi jsem měl nějaký int. materiál na téma zvuky a klepání všeho druhu v interiéru (díky nízké torzní tuhosti karoserie, zejména liftbacku), kde pro odstranění bylo doporučeno namazání dveřního těsnění spec. přípravkem s uvedením obj. čísla. Nevěřil jsem tomu, hledal všechno možné, mazal vším možným a nic. Pak jsem byl ve značkovém servisu, zeptal jsem se a bylo údajně tímto způsobem vyřešeno a zdarma. Od této doby (cca 2 - 3 roky?) vyřešeno a na těsnění nesahám. Pokud si vzpomínám, tak i SM před nějakým časem na dotaz čtenáře v Poradně doporučoval jediný konkrétní příspěvek s obj. číslem a info, že stojí cca 700,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmartinek Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Dobrý deň na vŕzganie palubovky máme produkt, ktorý sa používa v prvovýrobe je to produkt CARBAFLO KSP 105 10 g pero s ihlou ktoré sa dostane aj do najmenších škár .Ak máte záujem tak ma kontaktujte na obchod@stap-tn.sk (nie je to nič drahé ) Prajem pekný deň . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Čau. Já jsem divný zvuky při nizkých otáčkách řešil dobrý 2 měsíce. Jako řidič jsem to slyšel zcela jasně zprava, co já se nahledal příčiny a nic, No a jednou takhle říkám manželce aby otevřela kastlík a všechno to probouchala, že jestli to nepřestane tak už mi hrábne. A ona na to...proč já, vždyť to jde od tebe. Zastavil jsem, přehodili jsme se a skutečně. Slyšel jsem to zleva Oblast se tedy 2x tolik rozšířila a já byl bezradný. No nebudu vás napínat. Jednoho dne začalo po zimě svítit sluníčko a já si vyndal brýle z horního pouzdra.....Jo...přesně tak ! A byl konečně klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Tak to znam. Kazdou chvili mi v aute neco zacne vydavat podivne zvuky. Pohnu s brylema a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Též mě drčí brýle a chvílí mě to taky trvalo než jsem to našel. Zkoušel jsem je tam dát různě, ale po čase začnou znova. Naštěstí to není tolik a pořád, jinak bych se s toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Ja som mal 2 vonavky california scents vedla seba v laktovej opierke Pri kazdom cuvani, pohynani, diere so mal pocit, ze nieco v spolujazdcovom tapacire vypadlo alebo tam beha Trvalo tyzden kym som nato prisiel... P.S. Okuliare v tom drziaku dost casto pocut, staci ich vybrat a dat naspat a znova pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Já mám octu rok 2011...teďka na nerovnostech slychám jak kdyby mi skákaly zadní sedačky.. Myslel sem zda to neni plato kufru a po sundání furt to samé... Četl sem že to mohou dělat pirely ve dveřich a že se musej namat originálním mazáním ze ŠA. Ale už nikde nepíšou čislo toho připravku abych ho mohl zakoupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Přípravek Škoda, kterým jsem problémy definitivně "vyléčil " u sebe i několika kamarádů, má obj. číslo G 052 172 A1 (snad jsem v tom neudělal chybu, ale značkové servisy to stejně znají přesně) a stojí cca 800,- Kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 A načo ti to pomohlo a čo si ním mazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 Všechna gumová těsnění všech 5ti dveří a bylo po záhadných zvucích (a doposud je...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 mne praskalo nieco v kufri, zistil som, ze to robi skrutka, ktora drzi madlo to gumene... len neviem co s tym teraz, ci tam dat nejaku plastovu podlozku, alebo nemate niekto skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk93 Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Zdravim, stretli ste sa uz dakto stym ze zo spolujazdcovej strany neustale pocut cukanie?? O2 1.9tdi 77kw r.v. 2005 Na diagnostike neukazalo ziadnu chybu, prikladam video.. Najprv som myslel ze to ide od klimi, no skusal som ju vypnut a neprestalo. VID_20200412_054347.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.