Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

proč proboha cpou blinkry na vnitřní stranu světla? Já nevim jak vy, ale já mám zkušenost, že u aut, který mají takhle umístěný blinkr v hlavním světle je za určitých světelných podmínek téměř nemožné poznat že blikaj, ledaže by při tom blikání zhasly ty ledky, to už je potom líp vidět...

Vloženo (editace)

Jen tak k rozdílu Rapid Spaceback a Fabia Combi. Rapid SB není KOMBI. Je to jen drobek větší hatchback s kufrem tuším kolem 350 litrů. Fabia Combi už nynější má kufr 480 litrů a věřím, že F3 Combi bude ještě o drobek větší.

Co se týče ceny, tak bude Fabia 3 začínat nejspíš klasicky na 200 000 kč v základní výbavě a hodně slušně vybavená Fabie bude kolem těch 300 000 kč. Ale vemte na vědomí, že je to nový model, který bude mít nejmodernější systémy, které v sobě Rapid nemá.

Zas na druhou stranu, ty systémy budou asi tak 80% lidí, kteří si to koupí úplně jedno, když vidím, v jakých výbavach nejčasteji jezdi Rapid a Fabia 2 :) takže celkem chápu, že se lidi hodně budou rozhodovat v tom, co si koupit. Hlavním rozdílem je tedy potom velikost kufru a místa na zadních sedačkách. Co se týče šířky v interiéru, tak na tom bude Rapid s F3 celkem stejně.

Editováno: , autor: mc2uba
Vloženo

A další kde se lidi budou rozhodovat je výběr motoru, přece jen Fabie dostane 1.2TSi a nebo 1.4TDI, pokud chce člověk například 1.6TDI sáhne po Rapidu :) Takže i motor bude z části rozhodovat. 

To samé je Rapid vs OIII, chci třeba 1.8TSI? Musím vzít OIII nikoliv Rapida :)

Vloženo

Netusil jsem, ze jsme se zase spojili...The 2015 Skoda Fabia will be manufactured in Czechoslovakia and in China by the Shanghai-Volkswagen joint venture that also makes the current Fabia.

Vloženo

s-talkere, koukám že vycházíš z tich čínskejch stránek. Píše se tam taky: "In China the Fabia will be available with 1.2 TSI and 1.4 TSI four-cylinder petrol engines". Takže pro Čínu jen čtyřválce a oproti nám budou mít i 1.4 TSI :kol-32:? Co je příčinou? Flotilové emise? Jinak si to neumím vysvětlit... Osobně kdyby byla fabia combi s 1,4 TSI 103kW za rozumný peníz (cca 400 000Kč), tak to bych musel mít :kol-47:

Vloženo

No sžírá mě hlavně to, že v Číne 1.4 TSI bude a Evropě ne. Tuším v tom emisní diktát z Bruselu :kol-32: ... a zachvíli budem jezdit na koloběžkách. Ale tyhle nářky sem nepatří. Zpět k tématu - 1,2 TSI s 81 kW může být taky slušná. Osobně jsem zvědav na jízdní rozdíl mezi verzemi s 66 a 81 kW.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...