Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dix1: Kombi tedy uvidíme zítra v osm večer? :kol-135:

tom01:Většinou se tam ukazují obě varianty.Pak se dám odkaz,na stránky,kde bude online přenos.

Hnědá Topaz se mi na tom hrozně libí, i když je mi jasný že ta vizualizace hrozně zkresluje :)

Tu sú interiéry zoradené podla stupňov výbavy

1.Active 2. Ambition 3.Style

post-77057-0-97726700-1412060816_thumb.p

post-77057-0-19806600-1412060823_thumb.p

post-77057-0-44624500-1412060831_thumb.p

trocha na nič objednať si ho 2.10 keď to ešte nebude v ShowRoomoch :/

U dealerů bude od 11.11.2014.

:( a cenník bude teda 2.10? lebo škodovka sa vyjadrila takto : Cenník a katalóg budú zverejnené až uvedením modelu na slovenský trh takže kedy ?  :kol-32:

Chlape, ty jsi na ten ceník víc nadrženej než na nový číslo pánského magazínu :D 

Chlapi ako vidite cenu? Ja to vidim na 299tis. - stredna vybava, 81kw TSI. Vyssie to podla mna nepojde kvoli Rapidu. Ale anyway, interier vyzera na pocudovanie dobre aj v nizsich vybavach. A hlavne v zaklade su elektricke okna, uz som sa bal ze to zas bude poriadna Sparta. :D Uvidime za par mesiacov ked budem riesit nove auto, Fabia vo vyssie uvedenej konfiguracii je jeden z kandidatov.

Chlape, ty jsi na ten ceník víc nadrženej než na nový číslo pánského magazínu :D

že váhaš :smich::D :D :D 

Chlapi ako vidite cenu? Ja to vidim na 299tis. - stredna vybava, 81kw TSI. Vyssie to podla mna nepojde kvoli Rapidu. Ale anyway, interier vyzera na pocudovanie dobre aj v nizsich vybavach. A hlavne v zaklade su elektricke okna, uz som sa bal ze to zas bude poriadna Sparta. :D Uvidime za par mesiacov ked budem riesit nove auto, Fabia vo vyssie uvedenej konfiguracii je jeden z kandidatov.

kto vie či to je úplný základ alebo to je nejaké Active plus? nikdo to nehovorí že sú El.okná v základe :kol-32:

Prave o vybave nie su absolutne ziadne oficialne informacie, som vazne zvedavy. Sudil som len z fotky, Active ma predne v elektrike, Ambitionu pribudli aj dva zadne ovladace, takze je to celkom mozne.

Upraveno od melonsvk

ja si myslím že až také "vysoké to na Active nebude :D  :kol-32:

no, jestli bude mít Activ okna v elektrice se uvidí, já furt tipuju v základu švihadla, ale podle mě 100% nebude v základu u Ambition všechny okna v elektrice...

mám rovnaky nazor ako Rypicong

Tak to ich treba zazalovat za klamlivu reklamu :D Mozno aj nove auto vysudim :kol-31:

Velmi vydarene auto, klobuk dole. Pripomina mi Octaviu Combi v mensom.

combíček se mi zatím líbí uvidíme co na živo jak zaujme

Zase jim to "náhodou" uteklo...

paráááda ! toto sa fakt vydarilo !

Opravdu se povedl! Už asi vím co bude moje další auto.

Normální škodovka a docela i hezká. Ale Winterkorn je stejně divnej týpek, jestli tohle auto nazval nejhezčím v koncernu. Zboku mi to maličko připomíná Ibizu ST.

post-4297-0-13907400-1412093136_thumb.jp

Za me teda super ;-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.