Jan R. Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Naživo to musí být hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 (editace) To byla Zelená Fantasy (5Y5Y) Fenomén pistáciové Fabie https://www.garaz.cz/clanek/fenomen-pistaciove-fabie-novy-hit-ceskeho-internetu-21001375 + https://www.auto.cz/pistaciova-fabia-je-zpet-a-kdyz-ji-vyfotite-muzete-vyhrat-super-ceny-131300 Editováno: 28. Září 2019, autor: Kuchar7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Ta barva nemá s pistáciovou nic společného. Je to zelená Fantasy, která se normálně dala objednat u FI a je poměrně dlouho dostupná v rámci zvláštního lakování. To bych věděl o "horších" kusech. Taková červená Malinová.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Jo ta malinova byla strasna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Dle odborářů má za rok přijít nová Fabia. Zároveň spekulují o přesunu výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Fabia VI má být 2021 a příští rok FL Kodiaqu, kdo ví .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 (editace) Oni kdyby ji zrušili vůbec bych se nedivil - prodeje cca.200tis ks, nechtějí už kombi mají toho ... Kamíka a v koncernu mají to ,,lepší''Polo a krásnou Ibizu. Editováno: 5. Prosinec 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Myslel jsi doufám Fabii IV ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Jj, čtvrtou generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 https://www.autoexpress.co.uk/skoda/fabia/108591/new-2021-skoda-fabia-fast-tracked-for-an-early-arrival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 (editace) Že by Ti odboráři ve Škodovce měli nakonec pravdu ? Tím pádem, pokud má článek pravdu, tak definitivně vypadne poslední atmosférický motor Mpi. Je to škoda, ale zase asi ta ekologie. Takže nyní koupíme nově jen poslední vyráběný 1.0 Mpi 44Kw a pak už nikdy nic takového. Editováno: 5. Prosinec 2019, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Článek někde vyhrabu, stále uvádí, že MPI Evo bude i v Euro7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Možná až u VI. generace https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-fabia-odbory-seat-vw-volkswagen.A200123_125227_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Tak Fabie 3 kombi se pomalu loučí: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-fabia-combi-konec-doprodej-schafer.A220124_091043_automoto_fdv Nemůžu se ubránit pocitu, že se Škodovka přinejmenším u soukromé klientely střílí do vlastní nohy... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Už to tak vypadá. Kdo se pořád rozmýšlel, jestli ji má koupit, tak jedině rychle zareagovat, než ty skladovky rozeberou. O tom, že je o Fabii III v combi zájem, jsem se přesvědčil nedávno, když mi byla za moji nabídnuta větší cena, než když jsem ji před cca 3 lety koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 @tom01 Jenže většina prodaných Fabií v ČR nemá první registraci na soukromou osobu. Třeba minulý rok (2021) se jich v ČR prodalo celkem 15 450, ale jen 2 399 z tohoto počtu jich bylo zaregistrováno soukromými majiteli. Což je jen 16%. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Jj souhlas, Škodovky se v ČR "fasují" jako firemní. Já měl na mysli, že to je poslední model s jednodušší technikou i pro obyčejného kupce. No nic, je to holt uzavřená věc. Pro zasmátí, četl jsem si pod článkem diskuzi a zaujal mě příspěvek v němž bylo napsáno něco v tomto duchu: "Já ani nevěřil, že může přijít ještě něco horšího než Moskva, ale Brusel to dokázal. Moskva jen direktivně nařizovala co smí vyrábět, v Bruselu šli dál a nařizují co se nesmí vyrábět. No, výsledek je stejný..." Je my ale smutno, že výrobci v EU ztrácí zájem vyrábět a prodávat obyčejná auta pro obyčejné lidi, protože díky znetvořené legislativě se jim to prostě nevyplatí. Přitom Škoda tato auta uměla a lidi je chtěli. Teď je chtějí přinejmenším stejně, ne-li ještě víc, ale mají prostě smůlu :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Tak ono se to auto už vůbec nevyplatilo poté co udělali Tour. Za každou kravinu doplácet. My stihli 14dní předem objednat za starý ceník, to ještě šlo. Bezdětné páry nebo starší jdou do módního Kamiqa a mladé rodiny za stejné peníze pořídí i30 kombi, proč tedy do letité, vzadu malé Fabie … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 (editace) před 6 hodinami, Jan R. napsal: Tak ono se to auto už vůbec nevyplatilo poté co udělali Tour. Za každou kravinu doplácet. My stihli 14dní předem objednat za starý ceník, to ještě šlo. Bezdětné páry nebo starší jdou do módního Kamiqa a mladé rodiny za stejné peníze pořídí i30 kombi, proč tedy do letité, vzadu malé Fabie … Už je vyrobená nebo jsi mezi posledními čekateli? Specifikace základní Tour? Editováno: 24. leden 2022, autor: radlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 14.1. už přebraná, 5.1. dokončená, objednaná začátkem června. Stihl se starý ceník po staru Ambition 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Můžu se zeptat kolik to už dnes stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Poslední verze ceníku https://www.skoda-auto.cz/_doc/b0aa0eb4-90e0-4637-b3d5-d97d978cecca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomstone Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Dal jsem si tu práci a vypočítal si o kolik se Fabia za svůj cyklus zdražila. Objednával jsem auto v únoru 2015, kdy se ještě ani nevěděla podoba kombíku - přikládám tehdy aktuální ceník. Aktuální verze by mě vyšla s mou výbavou o zhruba 94tis dráž (374 vs 468tis Kč), což je zdražení o 25%. Nevím, kolik z toho udělala inflace, ale jako číslo do hospody... Mimochodem za 470tis Kč kupoval známý rok jetou Scalu, což se moc nedá srovnávat (Scala je po všech směrech lepší). nova-fabia-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 To je hrozný! Já dal v březnu za skladovku akční model 125 let 368 000 a teď by to bylo asi o 70 000 víc a to v mám ještě závěs a ten už není v nabídce. Ach jooo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Já za combi MPi Ambition v 11/15 jsem platil 274tis, v 11/2020 combi StylePlus 70kW za krásných 360 a tato červená 70kW Ambition stála 361t. Letí to nahoru rychleji než inflace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.