myse.7 Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 zdravím, chlapi, poraďte mi konečně někdo co s tím je. Tuhle jsem to nechal přes den na slunci. Večer jedu do práce, pustenou klimu a jak se dostanu s otáčkama do rozmezí 1800-2000 tak to hučí jako by letěl vrtulník :-/ Přišlo mi to i hodně podobný jako když na kole odejde ložisko, tak takový vrčení.. Ale dělá to na každej rychl. stupeň a i na neutrál. Výkon mi přijde stejnej. Tdi alh, sprinty plus chip. Olej ani vodu to nezere. Zkousel jsem pak jet druhej den bez klimy a uz to tolik slyset nebylo. A prijde mi i ze to je vic slyset jeste kdyz zatocim doprava. Fakt uz nevim co s tim muze bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 čo tak volnobežka alternátora?? zhodiť klinový remeň a rukou skúsiť všetky kladky+remenice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myse.7 Vloženo 12. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 dneska jsem zjistil ze to vic dela kdyz zatocim doprava.. vzal jsem to k mechanikovi a projeli to. Pak jsem mu rek ze sem zjistil ze mam nejakej uvolnenej chladic.. Uvolnenej nebyl ale kdyz s nim zacukal tak to klepalo.. takze nejaky gumy rikal ze jsou v prdeli nejspis. Ze se mi klidne mohly proklepat trubky od chladice.. Tak doufam ze to bude ono a nee nic drazsiho.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.