NoiseR Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Ahoj, pritelkyni na fabce 1.4 44 kW rv 2002 NAJEDNOU prestalo svitit komplet prave predni svetlo, jen blinkr funguje, netusite nekdo, kde bych mel vykopat psa, aby to zase fungovalo? Zkousel jsem ted za tmy pred barakem narychlo pojistky a pohejbat konektorem, vsechno marny. Netusite nekdo, jak na to? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zkontroluj ukostření dvou hnědých vodičů vedoucích z konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 za tmy je to tezke. vezmi si merak a promer si, jestli tam je napeti. paklize ne a pojistky jsou ok, tak bych se zameril na spinaci relatko ci spinac svetel. btw pojistka muze vypadat ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Tak jsem to promeril, zjistil, ze je vsechno OK, takze jsem vymenil zarovky a fakt to bylo tim - vsechny tri KO Najednou... Nechapu, snad to bude OK, dal jsem H7 Narva +50% - ma je nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Tak jsem to promeril, zjistil, ze je vsechno OK, takze jsem vymenil zarovky a fakt to bylo tim - vsechny tri KO Najednou... Nechapu, snad to bude OK, dal jsem H7 Narva +50% - ma je nekdo? mam H7 12V 55W Narva menil jsem cca 2 mesice dozadu, zatim dobre sviti slusne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Tak jsem to promeril, zjistil, ze je vsechno OK, takze jsem vymenil zarovky a fakt to bylo tim - vsechny tri KO Najednou... Nechapu, snad to bude OK, dal jsem H7 Narva +50% - ma je nekdo? mam H7 12V 55W Narva menil jsem cca 2 mesice dozadu, zatim dobre sviti slusne. To mas taky tu +50% svetla nebo normalka? Ja dal +50% a zda se mi jak obycejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 měl jsem podobný problém a nestačil jsem se divit,že mi odešly všechny žárovky najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.