pavelnez Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 zdravim, potřeboval bych poradit..praskla mi zadní pružina a nevim, jestli je stejná jako na předokolce nebo na 4x4 jsou jiné. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Jsou jine a pozor pri montazi pruziny musi prijit spravne namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 4x4 má jiné zadní pružiny než předokolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 je velký problém ty pružiny sundat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Mno je tam málo místa... jinak snad bez nějakých extra kombinací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 no já spíš potřebuju jen vyndat ty podložky na zvýšení, pružina nemusí ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta123 Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 zdravim, potřeboval bych poradit..praskla mi zadní pružina a nevim, jestli je stejná jako na předokolce nebo na 4x4 jsou jiné. díky Pokud ti zaleži na vysce tak hlavne kup origo daj se sehnat repliky o dva lacinejši ale je to mekši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 já ted budu měnit kratší sportovní místo origo pružin tak budu je prodávat, pokud by byl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Jen pro informací je rozdíl mezi pružinou sedan X kombi, takže kupte ty správné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel"pauli"sec Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli někdo máte vyfocený zadni a přední pružiny u octavia 4x4 popřípadě nějaké označení . a jaký tam mají být průměr,délka ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 zabehni do autorizáku a tam ti to podla VIN-ka povedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 předek je tuším 1JO411105AF DÉLKA 352 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 pošli VIN, pošlu ti čísla a případně ceny pokud je sháníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmannko Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Ahojte, sorry za novy prispevok ale nenasiel som odpoved na moj problem/otazku. Chcem sa poradit ohladom pruzin na prednu napravu vo verzii 4x4 hatback 1.8T. Vraj neexistuje nahrada /druhovyroba pre tento model... Avsak nasiel som pre verziu combi ze nahradu robia... Otazka je aky je rozdiel v prednej naprave pre verziu hatback a combi ? Origo cisla: -pre hatchback je 1J0 411 105 AN (1xfialova / 3xruzova) -pre combi 1J0 411 105 BG (2xfialova / 1xzlta) (nahrada SACHS: 997 459 / KYB: RC3456) Menil niekto z vas uz tieto pruziny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel017 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Ahoj, mám dotaz. Jak je uložená zadní pružina dole u O1 4x4 combi? Můj servisák mi měnil prasklou pružinu (vyměnil obě). Nevím, jak byla uložená pružina původně, ale teď se opírá dole v plechový misce, která leží na gumovém/plastovém kolečku... Ukazoval mi katalog ND a je to tak správně!? Z nápravy se teď ozývá hlasité lupání při propérování, především v zatáčce, při odstředivé síle. Napadlo mě, že to vychází z dotyku pružiny a plechové misky. Mizí to, když to promažu, vydrží to ale potichu jen krátce. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.