Alice Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Zdravím všechny a prosím o radu. Při jízdě po přepnutí světel na dálková a zpětném na obrysová se nerozsvítí kontrolka obrysových a světla nesvítí. Svítí jen potkávačky a během jízdy v noci je to hodně nepříjemné. Můžete, prosím někdo poradit, co by mohl být za problém? Dnes po nastartování už kontrolka ani světla vůbec nesvítí. Díky všem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Jednak jsem asi přesně nepochopil jak a kdy přepínáš světla: "...po přepnutí světel na dálková a zpětném na obrysová...", tu předpokládám, že si pleteš pojmy obrysová vs potkávací. A kdybych si to ve Tvém dotazu pohodil, pak už to smysl dává. Předpokládám, že problém bude v páčce pod volantem, když se to projeví právě po manipulací s ní. Spínač světel "pošle" napětí právě do ní, a když jsi schopen přepnout na dálková a ty svítí a zpětně nesvítí potkávací, tak ve spínači to nebude. Hledej problém v páčce pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice Vloženo 25. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) Máš pravdu, samozřejmě při přepnutí na potkávací. Omlouvám se za mystifikaci. jen netuším, jakou páčku pod volantem máš na mysli... Můžeš mi to nějak upřesnit, prosím? Děkuju moc!!! Editováno: 26. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Bavíme se tady o přepínání dálková/potkávací, tak kterou páčku pod volantem mám asi na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Hergot tady je srandy po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.