stanmar Vloženo 26. Srpen 2011 Vloženo 26. Srpen 2011 Třeba to někomu pomůže při výběru,je to z konce minulého roku. Citovat
šulda Vloženo 26. Srpen 2011 Vloženo 26. Srpen 2011 Nejdůvěryhodnější test je vždy ten svůj, na každým autě se např. různé rozměry pneu stejného výrobce chovají jinak atd. těch vlivů jsou mraky ale o tom se nechci bavit. Spíš mě zaráží založení tohoto sólo téma, že by to teplo Citovat
stanmar Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Vloženo 28. Srpen 2011 TO šulda : teplem to nebylo,spíš právě proto,že je tu hafo stejných témat a něco tam najít..každý si chválí svoje pneu,tak si myslím,že tento rozměr je nejvíce používaný právě u Octávií,tak aby se každý jen kouknul a hned viděl ofiko výsledky.Když už nic jiného. Citovat
stanmar Vloženo 30. Říjen 2013 Autor Vloženo 30. Říjen 2013 Když už jsem si tohle téma založil... tak přidávám nový test zimních pneu 195/65 R 15 : Citovat
Majkl Majklovič Vloženo 31. Říjen 2016 Vloženo 31. Říjen 2016 Sám jsem si pořídil Nikian WR D3, který jsou supr hlubokého sněhu, akorát na mokrém asfaltu jsou hlučné. Na test zimních pneumatik se můžete podívat tady Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.