Přejít na obsah

vyvolání nabídky ,,stav vozidla,,


zdenusoun

Doporučené příspěvky

No můj předchozí kočár taky byla felda ročník 95, já se smál hlavně tomu jak chceš mít závadu ;) Opravdu stačí málo paliva, oleje, vody v ostřikovačích atd.

Btw spousta lidí co nemají ostřik světel ho chcou dodělat a druhá spousta co ho má se ho chce zbavit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Termín "plná palba" rádi používají např. na salónu prodejci, nebo lidi co se rádi chlubí a přitom ani neví co taková plná palba může mít :) Tak by mě zajímalo na základě čeho ty tvrdíš, že máš plnou palbu? :)

Editováno: , autor: RichardD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je hezký ale když už to sem píšeš tak bys mohl doplnit detaily o autě a jak to máš popsaný v manuálu :feve: Neříkám že se to u různejch MR nemůže lišit. Ty detaily ale bohužel málokdo uvede a pak jaksi daný post ztrácí význam. Autor otázky to tam nemá tak předpokládám že to má stejný jako já u MR 06.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemířil sem sice na tebe ale je to zajímavý že to u stejnýho MR někdo má stále a někdo ne. Myslím že by to mohl vysvětlit někdo znalejší a to já teda v tomhle nejsem :D

Edit: Tak sem koukal do všech dostupných manuálů O II a všude je to stejný (jen v nejstarším manuálu je místo "zobrazí" "bliká") - "Pokud se v menu zobrazí položka Vehicle status (Stav vozu), existuje alespoň jedno hlášení závady". Takže asi máte něco špatně :D

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k tý plný palbě nevím třeba něco chybí MR 2007 Octavia combi 2.0 TDI PD (103Kw) 6 rychl. st. výbava L&K kožená sedadla , elektricky ovládané sedadlo řidiče , dvouzonový climatronic , výhřev předních seadel , elektricky ovládaná všechna okna + zrcátka (výhřev) stmívací vnitřní zrcátko, světelný + deštový senzor , zadní parkovací senzory , multifunkční kožený volant , originální HF včetně bluetooh možnosti připojení, xenonové světlomety , xenonové mlhovky a tím pádem samozřejmě ostřik světlometů , maxidot, 10x airbag, tonovaná všechna okna , originální navigační radio Cruise, CD changer 6CD

píšu to jenom na Tvojí žádost rozhodně ne abych se tím chlubil to není můj styl možná jsem na něco zapoměl možná mi do ,,plné palby,, něco chybí - nevím jak říkám nemám s těmito druhy aut zkušenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už tady autor píše tak o to vůbec nejde a časem přijde na spoustu věcí, každej jsme na něčem začínali, já když přelez z feldy do O II tak sem se po jednom km nechtěl pustil volantu jak to dodnes dělá můj ani ne tříletý synek :smich: Samozřejmě existuje spoustu lepších aut než O II ale rodina je rodina ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK jsem :doh nehádám se jen mi přišly ty mlhovky skoro stejný tak jsem si myslel pohoda zase jsem o něco chytřejší mám to auto ani ne měsíc jen mi ještě vypiš věci co mi chyběj at vím co je plná výbava jen tak pro zajímavost

jinak mě se oktávka líbila od samého začátku jejího vzniku jak psal Šulda existuje spoustu lepších aut ale mě se prostě oktávka strašně líbí je to třeba subjektivní pocit ale nemůžu si pomoct

jinak jsem si ještě vzpoměl k tý výbavě : ESP (ABS,ASR,EDS atd.) asistent rozjezdu do kopce a velký kožený paket, kontrola brzdového obložení a poklesu tlaku v pneu

Editováno: , autor: zdenusoun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výhřev předních a zadních sedadel,elektrické sedadlo spolujezdce, zatmívací všechna zrcátka,přední parkováky,,hlídání tlaku pneu,elektricky sklopná zrcátka,osvětlení nástupního prostoru v zrcátkách a osvětlení prostoru nohou,šíbr,tempomat, a určitě by se ještě něco našlo.

Jinak 10 airbagů určitě nemáš.Pokud budeš počítat tak je to řidičův a spolujezdcův (2) boční v sedadlech(2) a boční hlavový(2) ty jsou z předních sloupků až do zadu v celku.A zbylé máš kde v kufru jako záložní?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím že pojem "plná palba" můžeš užívat zcela oprávněně. Jsou určitě pořád věci které nemáš a mohl bys mít, ale to už by šlo jen o splnění slova "plná". Máš nejvyšší výbavu L&K a to si myslím, že samo o sobě se jako "planá palba" určitě označit může. Mě šlo jen o to jestli třeba nemáš nějakou Classic výbavu o které ti v prodejně nakecali co všechno to nemá. To se nestalo a já ti můžu jen závidět :)

Můžeš ještě prozradit na kolik tě přišla?

Editováno: , autor: RichardD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud hodláš podstoupit krutý zásah do karoserie tím že se komplet sundá a naimplantuje střecha se šíbrem pokud ji pochopitelně někde seženeš ale už to nebude tak dobře spasovaný a nabodovaný jako origo z výroby.Proto se do toho nechce nikdo pouštět ale možná by se nějakej dobrodruh do toho pustil.Určitě jsou tací co by to zvládli.Třeba ti co předělali a zkrátili OII a nyní nese jméno sherlog coupe.Ti by se určitě takového zásahu nebáli. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud by se dělala jen díra tak by to byl jen ten obyč šíbr alá sklo a brzo zatýkání.Ten origo má jinak výztuhy a držáky na celý mechanizmus,proto sby se musel dělat ten brutální zásah a měnit celá střecha.To je důvod proč se dotoho nikomu nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak z toho co jsi vypsal nemám akorát výhřev těch zadních sedadel , přední parkováky tak trochu zbytečný zdá se mi ,elektricky sklopná zrcátka protože se ještě v MR 2007 nedělaly , šíbr měl význam v dobách kdy nebyly klimatizace dnes mi to příjde jako zbytečná díra do které může časem zatejkat, na tempomat a osvětlení nohou a nástupního prostoru včetně kontroly tlaku v pneu jsem zapoměl s těma airbagama máš asi pravdu nebo že by byli opravdu v tom kufru? :w00t1:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...