mfilip Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Jeste vetsi vtip je v tom ze benzin se v polsku nevyrabi jen pro benzinu (star) ale i pro shell , BP , Lotos a dokonce i cast Agipu Mozna vysokooktanove benziny, jelikoz ty se v Cesku nevyrabi. Ale klasicky N95 + naftu berou na 99% z Ceske rafinerske, jelikoz v ni maji podil, jak Orlen, tak Shell i Agip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Tak jsem dnes byl vyzkoušet tu slevu na agipu od O2 a dopadlo to přesně jak jsem čekal .. zlodějské O2 mě opět okradlo. Slevu mě neakceptovali ani po přepsání čísla přímo z sms a ještě ke vvšemu to zablokovalo celou pokladnu. Slečna prodavačka byla nadšená .. Já jsem nedostal slevu 37 kč za 37 litrů a zároveň jsem utratil o 30 kč více než na Shellu kde bych nabral normálně. Ať mě zavolá někdo z O2 a já si jej najdu a nedojde domů po svých. Opět jsem byl jimi okraden ikdyž by se dalo říct jen asi o 60 kč ale i to jsou peníze které mě štvou a hlavně tady jde o princip. Ještě by mě ten jejich speciální natural 95 supertech mohl zničit motor a osobně dojedu vytřískat O2 do prahy. No ja tam beru celkem pravidelne a zadny problem. Kurde, to abych se jeste pred tankovanim ptal, jestli jim to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Nevsihni , ono je to slozitejsi a zajmavejsi nez se to zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Na shellce je akce 30gr miń pro liter. Snad to za body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2013 I u nás je 1kč za litr ale za body. A to jest na nic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 I u nás je 1kč za litr ale za body. A to jest na nic .. Neni to 1.50/15b ? btw to je nejhorsi akce, co kdy Shell za body na palivo nabizel. Loni byly 2 Kc za 12b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) Na shellce je akce 30gr miń pro liter. Snad to za body jj vypada to, ze mate slevu 30g/12bodu. Ale jen na V-Power. To znamena cca 1.80 Kc/12b, u nas tragickych 1.50 Kc/15b, ale zase za obycejny N95 to mate horsi. " Kupując paliwo Shell V-Power za każde 12 punktów Shell CLUBSMART otrzymasz rabat 30 groszy na 1 litrze. Przy zakupie paliw Shell FuelSave i LPG rabat wynosi 12 groszy za każdy litr. " Editováno: 29. leden 2013, autor: mfilip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Já tu slevu na shellu nesleduji .. Natankuju tam kde je nejlepší a nejlevnější benzín skoro plnou nádrž a neřeším body ani jiné blbosti. Nevyplatí se to absolutně. Jen mě pak otravujou s letáčky a mé osobní údaje prodávají dalším firmám a ty mě pak posílaj maily, volají neustále a něco mě nutí co v životě potřebovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Já tu slevu na shellu nesleduji .. Natankuju tam kde je nejlepší a nejlevnější benzín skoro plnou nádrž a neřeším body ani jiné blbosti. Nevyplatí se to absolutně. Jen mě pak otravujou s letáčky a mé osobní údaje prodávají dalším firmám a ty mě pak posílaj maily, volají neustále a něco mě nutí co v životě potřebovat nebudu. Ja taky ne, ale kdyz to vidim n aplakatu tak si toho vsimnu. Na Shell jsem tankoval jen proto, ze jsem jel kolem a byl i nejlevnejsi. Kupodivu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ano Shell i u nás je kupodivu nejlevnější a taky se jim to nejspíše vyplácí protože slevní- li marži o 30 haléřu na litr tak 99% řidičů pojede k nim a to jsou pak fronty na shellce .. a všude jinde prázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) V posledni akce bylo : - 30gr za 10 bodu pri nakupe v-power - 15gr za 10 bodu pri nakupe N95 nebo diesel nebo gas ii sorry plyn Ja ted tankuju na Lotose bo mam blizko (kolem 2 km) i shell mam na konec mesta (kolem 7 km) Editováno: 30. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Jak to ted vypada s cenami v Polsku ? Netusi nekdo, jaka je cena pro N95/N98 na Neste24 u Castoramy a N95/Verva98 na Orlenu ? Pred 14 dny tam bylo 5.67, coz v aktualnim kurzu je vice nez, za kolik jej muzu koupit u nas, ale mozna je to ted zase jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Bliska včera 5.59 ,ale odedneškamam tyden dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Diky, to staci, vsude jinde bude zhruba stejna cena. No nic moc cena cca 35.40 Kc. Tak to bude Ostrava za 33.90 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 a to se vyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tak ano, protoze jelikoz v Ostrave pracuji a kolem te benzinky jezdim kazdy den.Do Polska ke Castorame bych musel zajet 6.5 km tam a 5.5 zpatky navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Ty bys měl zbytečnou cestu ja mam tu vyhodu že denne jezdim kolem 3 benzikek v polskem těšině takže mam i širokej vyběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Jen takovy poznatek. Dneska rano Orlen Tesin u Hrbitova ON 5.29 95 5.29 Bliska ON 5.24 95 5.25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Jen takovy poznatek. Dneska rano Orlen Tesin u Hrbitova ON 5.29 95 5.29 Bliska ON 5.24 95 5.25 Diky. Klidne muzes takove info + Vervu 98 davat, kdykoliv si vzpomenes, je pro mne moc uzitecne.I kdyz o te cene zrovna nahodou vim, protoze ji zrovna aktualizovali na www.autocentrum.pl, ale to byla spise nahoda. V aktualnim kurzu VISA to dela 33.30 Kc, coz uz je cca o 50h mene, nez cena, na kterou se da dostat u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Cieszyn stale na tech cca 5.25-5.29 za N95 ? Zloty sel dolu na 6.15 Kc, tak uz je zase Polsko pro mne zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Nemate nekdo nahodou kartu Vitay Club Verva ? Ma tu kartu Vitay Clubu, protoze po natankovani Vervy se dostalo 12 bodu za kazdy 1l, takto mi to fungovalo v brznu, ze jsem za 26l dostal 156 + 156 bodu, celkem 312 bodu. Nyni jsem natankoval v nedeli a dostal jsem jen zaklad 6 b/1l, tedy po 25 l mi to pripsalo jen 150 bodu.Doslo k nejake zmene, o ktere nevim, nebo jsou treba ty dodatecne body pripisovany na konci mesice ?Nemuzu ani totiz najit, ze za clenstvi v klubu Verva je 12b/1l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Nevi nekdo, za kolik je N95 na Castorame dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 To nevim , orlen 5,26 za 95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Dnes Orlen Cieszyn Benzin 95 za krasnych 4.39 Nafta pouze za 4.39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.