Přejít na obsah

Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice

Petrkiller

Doporučené příspěvky

Jeste vetsi vtip je v tom ze benzin se v polsku nevyrabi jen pro benzinu (star) ale i pro shell , BP , Lotos a dokonce i cast Agipu :D

Mozna vysokooktanove benziny, jelikoz ty se v Cesku nevyrabi. Ale klasicky N95 + naftu berou na 99% z Ceske rafinerske, jelikoz v ni maji podil, jak Orlen, tak Shell i Agip.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes byl vyzkoušet tu slevu na agipu od O2 a dopadlo to přesně jak jsem čekal .. zlodějské O2 mě opět okradlo. Slevu mě neakceptovali ani po přepsání čísla přímo z sms a ještě ke vvšemu to zablokovalo celou pokladnu. Slečna prodavačka byla nadšená .. :aggressive: Já jsem nedostal slevu 37 kč za 37 litrů a zároveň jsem utratil o 30 kč více než na Shellu kde bych nabral normálně. Ať mě zavolá někdo z O2 a já si jej najdu a nedojde domů po svých. Opět jsem byl jimi okraden ikdyž by se dalo říct jen asi o 60 kč ale i to jsou peníze které mě štvou a hlavně tady jde o princip. :wallbash: Ještě by mě ten jejich speciální natural 95 supertech mohl zničit motor a osobně dojedu vytřískat O2 do prahy. :kol-25:

No ja tam beru celkem pravidelne a zadny problem. Kurde, to abych se jeste pred tankovanim ptal, jestli jim to funguje.

Odkaz ke komentáři

Na shellce je akce 30gr miń pro liter. Snad to za body :kol-32:

jj vypada to, ze mate slevu 30g/12bodu. Ale jen na V-Power. To znamena cca 1.80 Kc/12b, u nas tragickych 1.50 Kc/15b, ale zase za obycejny N95 to mate horsi.

"

Kupując paliwo Shell V-Power za każde 12 punktów Shell CLUBSMART otrzymasz rabat 30 groszy na 1 litrze.

Przy zakupie paliw Shell FuelSave i LPG rabat wynosi 12 groszy za każdy litr.

"

Editováno: , autor: mfilip
Odkaz ke komentáři

Já tu slevu na shellu nesleduji .. Natankuju tam kde je nejlepší a nejlevnější benzín skoro plnou nádrž a neřeším body ani jiné blbosti. Nevyplatí se to absolutně. Jen mě pak otravujou s letáčky a mé osobní údaje prodávají dalším firmám a ty mě pak posílaj maily, volají neustále a něco mě nutí co v životě potřebovat nebudu.

Odkaz ke komentáři

Já tu slevu na shellu nesleduji .. Natankuju tam kde je nejlepší a nejlevnější benzín skoro plnou nádrž a neřeším body ani jiné blbosti. Nevyplatí se to absolutně. Jen mě pak otravujou s letáčky a mé osobní údaje prodávají dalším firmám a ty mě pak posílaj maily, volají neustále a něco mě nutí co v životě potřebovat nebudu.

Ja taky ne, ale kdyz to vidim n aplakatu tak si toho vsimnu. Na Shell jsem tankoval jen proto, ze jsem jel kolem a byl i nejlevnejsi. Kupodivu.

Odkaz ke komentáři

V posledni akce bylo :

- 30gr za 10 bodu pri nakupe v-power

- 15gr za 10 bodu pri nakupe N95 nebo diesel nebo gas ii sorry plyn :D

Ja ted tankuju na Lotose bo mam blizko (kolem 2 km) i shell mam na konec mesta (kolem 7 km) ;)

Editováno: , autor: TOMUS
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Jen takovy poznatek. Dneska rano Orlen Tesin u Hrbitova ON 5.29 95 5.29 Bliska ON 5.24 95 5.25

Diky. Klidne muzes takove info + Vervu 98 davat, kdykoliv si vzpomenes, je pro mne moc uzitecne.I kdyz o te cene zrovna nahodou vim, protoze ji zrovna aktualizovali na www.autocentrum.pl, ale to byla spise nahoda. V aktualnim kurzu VISA to dela 33.30 Kc, coz uz je cca o 50h mene, nez cena, na kterou se da dostat u nas.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Nemate nekdo nahodou kartu Vitay Club Verva ? Ma tu kartu Vitay Clubu, protoze po natankovani Vervy se dostalo 12 bodu za kazdy 1l, takto mi to fungovalo v brznu, ze jsem za 26l dostal 156 + 156 bodu, celkem 312 bodu. Nyni jsem natankoval v nedeli a dostal jsem jen zaklad 6 b/1l, tedy po 25 l mi to pripsalo jen 150 bodu.

Doslo k nejake zmene, o ktere nevim, nebo jsou treba ty dodatecne body pripisovany na konci mesice ?
Nemuzu ani totiz najit, ze za clenstvi v klubu Verva je 12b/1l

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...