Lube Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zdravím. Když jsem se vracel z dovolené, tak jsem jel po dálnici a trochu jsem ho protáhl. Chtěl jsem vyzkoušet kolik udělá. Když to mám načipovaný. Na tachometru jsem měl 210km/hod.Najednou jsem cítil jak auto zpomalilo, tak jsem ubral plyn, po pár kilometrech jsem zastavil na benzince, protože se mě zdálo, že přestalo táhnout turbo. Nechal jsem ho chvíli odpočinout a pak jsem jel a zdálo se mi to celkem dobrý. Nevíte, co to mohlo být? Čim to bylo zapříčiněno? octavia kombi BIT POWER 81kw r.99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Pravděpodobně došlo k překročení meze plnícího tlaku, a turbo spadlo do nouzového režimu. Po novém nastartování motoru se to většinou chytne normálně. Zkus diagnostiku, mělo by to být ve sporadických závadách. Pokud to nezkusíš do 50 nastartování, nebo tak nějak, tak se to samo smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Zdarvím. Díky za radu. Jsem hnedka klidnější. Už vím že ho nebudu příště trápit.Kolik ty jsi zkoušel jet nejvíc svoji octávkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Zdravím.Byl jsem na té diagnostice, měl jste pravdu s tím plnícím tlakem. Ale nic mě s tím neudělal.Jenom říkal že to tam je.Tak nevím co s tím mám dělat. Furt to hulí jak lokomotiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Zdravím,tak mě nikdo ne pomuže stým motorem?Na co bych se měl zaměřit? octavia kombi81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jestli to hulí od začátku tak jdi za tím co to čipoval jestli hulí tak bude zanášet turbo jestli jezdíš normálně (do cca 3000/ot) a dáš tomu jen zřídka tak ti to turbo zatuhne a bude to padat do nouzáku častěji jestli tě to sere tak sis měl koupit 90 PS s obyč turbem a nekupovat auto s 110 PS s naklápěcím turbem u který nevyužíjáš výkon a ještě to "očipovat". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ObcanOV Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jestli to hulí od začátku tak jdi za tím co to čipovaljestli hulí tak bude zanášet turbo jestli jezdíš normálně (do cca 3000/ot) a dáš tomu jen zřídka tak ti to turbo zatuhne a bude to padat do nouzáku častěji jestli tě to sere tak sis měl koupit 90 PS s obyč turbem a nekupovat auto s 110 PS s naklápěcím turbem u který nevyužíjáš výkon a ještě to "očipovat". a co kdyz mam90ps s naklapecim turbem, takk mam jezdit, jako pan klobouk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 90PS reguluje turbo dřív tam není zanášení tak častý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ObcanOV Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 90PS reguluje turbo dřív tam není zanášení tak častý a je dobry nejaka prevence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ale mě to jede lepší, ale kdyš jedu třeba na 4 stupen mam tam 80 kh a chci předjed auto tak na to šlapnu,tak to začne kouřit.Připadá jako dusit začina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Kdyš jedu normálně tak to ubec nekouří,ale kdyš to potáhnu tak to má zátach pořádnéj ale pak smě zdá že to strácí víkon,a začne se to dusit,kouřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Prevence je občas tomu "dát" aby turbo naklápělo a hýbalo se 2 Lube: a co vzduchovej-palivovej filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ten palivovej filtr sem vindal a vipustil,a dal na spátek,vzduchovej je novéj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Zdravím. Nevíte kolik stojí ten palivovej filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 http://katalog.mjauto.cz/index.phtml? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 zdravím,díky Naldo,akorat nevím asi to bude vono co musím vyměnit. octvia kombi 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 13. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Zdravím,tak sem se dočet že, asi je potřeba vičistit turbo,takže ho vydělat ven a vičistit co vy na to?? octavia kombi 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.