lubos.x. Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 zdravím všechny, prosím o radu zda se někdo nesetkal s podobným problémem. při zhasnutí motoru se mi po chvilce sami stáhnou přední el ovládaná okýnka a nepravidelně cvakají zámky dveří jako by se snažily stále odemykat. auto bylo vystavené několikadenním dešťům tak je možné že jsou navlhlé nějaké kontakty ale netuším jestli to je možné nebo ne pokud mi někdo dokáže poradit budu moc vděčný. předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 spíš nebyla bouřka? mně se to jednou stalo někde poblíž auta prásknul blesk a pak jak jsem jel tak semi sami stahovaly okna a zamykal a odmykal centrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos.x. Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 bouřka právě nebyla jen celý dny na auto pršelo nevím dělá to druhý den jinak teď se mi zdá že ten problém ustal s autem se nic zvláštního neděje tak snad to byla jen vlhkost ale i tak děkuji za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj,dokázal by mi někdo pomoct?Tři stahovačky chodí normálně a čtvrtá(levá zadní)jde opačně-tzn. při zmačknutí jede nahoru,při povytažení ovladače jede dolů.Dal jsem to na diagnostiku a nic.Dokonce jsem přehodil kabely plus a mínus na motorku a pořád stejné.Je možné,že je tam ta mechanická část z druhé stany a proto se to navíjí opačně?Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Pravděpodobně jsi to asi dodělával,že??Nebo to máš originál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Zkus rozebrat spínač(ovladač) toho okna a prohodit spodek, jednou se mi to taky povedlo nasadit obráceně a přesně takhle to fungovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Je to samozřejmě origo.A s tím otočením kostky to zkusím,ale jde to vůbec?Většinou to jde nasadit jen jedním směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 a nehrabal se někdo v kofortce??Je divné,že by se to stalo jen tak.Vypadá to na obrácené adresy v eeprom komfortky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Teď jsem to znova rozebral a je to jak jsem říkal-otočit to nejde. S tou kmfortkou nevím-pozná se to na VAGU nebo jak?Jdou opravit ty adresy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Jdou opravit,ale není to prdel a Vagem to neuděláš.Pokud jsi do toho nehrabal ty nebo někdo jiný,tak se to stát nemohlo.Já to opravit-pokud je to v adresách umím,ale jsem ze Štramberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 No to není zrovna po ruce,ale pokud nenajdu něco blíž-ozvu se.Mluvil jsem s technikem od Bosche,který už lecos viděl a ten mi poradil ať to zkusím zavřít a otevřít klíčem,že by se to mohlo srovnat,ale nic i když to vypadalo ,že to půjde. Dám ještě pár pokusů,zkusím ještě odpojit baterku a uvidím.Každopádně dík za nabídku-ozval bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 A ona tu polaritu řeší komfortka jo? Já myslel že je to záleřitostí dveřních jednotek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ano,dveřní jednotka.Sorry.Umím to v nich upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Se ti trochu nacpu do tématu.. Někdy s mi stane, že když zavírám okýnko u spolujezdce, tak ho dovřu uplně nahoru a ono zase sjede samo dolů, a pak když ho zavřu, tak normálně drží zavřený.. Měnil sem vypínač, byl takovej pofidérní, ale dělá to občas furt.. Četl sem tady na foru radu o jakýmsi kalibrování horní a dolní pozice, to sem ještě nezkoušel.. Nemám teď auto u sebe.. dík M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Maikl: To by mohla byť odchádzajúca sťahovačka. Mne sa to prejavovalo tiež tak nejak na začiatku, vytiahnuté okno samo padlo o pár cm. A pár dní na to pri otváraní okna v tom zapraskalo a bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Tak toto mi sem tam urobilo aj na octavii "98.... akoby si tam niekto prisekol ruku a ono sa vrátilo o pár cm dolu..... hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Maikl: To by mohla byť odchádzajúca sťahovačka. Mne sa to prejavovalo tiež tak nejak na začiatku, vytiahnuté okno samo padlo o pár cm. A pár dní na to pri otváraní okna v tom zapraskalo a bolo stahovacka je opravovana, a okno sjede uplně dolů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Tak toto mi sem tam urobilo aj na octavii "98.... akoby si tam niekto prisekol ruku a ono sa vrátilo o pár cm dolu..... hm jo, presne tak to vypada, jako kdyz si mysli ze se tam neco skriplo, ale okno sjede uplne dolu, napadl me ohnutej ram dveri, okno nezajede uplne presne do ty sametky, bo jak se tomu rika, a jednotka si mysli ze se tem neco skriplo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Tak sem zkoušel nastavení horní a dolní polohy a dělá to furt, prostě když to vyjíždí nahoru (samo), dojede to az na konec a zase sjede skoro uplně dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Tátovi dělala něco podobného O1. Když to sjelo, tak šlo vytáhnout už jen na druhou polohu spínače. Byl to vadný motorek, mám dojem, že to házelo i chybu na VAGu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Je to ako pise Igor,priznak odchadzajucej stahovacky,ja uz mam uspesne za sebou vymenu oboch prednych a cakam na zadne )) CO sa tyka kalibrovania,pichnes klucik do dveri a otocis do polohy odomykania po dobu cca 3 sekund alebo uplneho otvorenia okna ,nasledne otocis do polohy zamykania a nechaj okno dojst az nadoraz zatvorenia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Je to ako pise Igor,priznak odchadzajucej stahovacky,ja uz mam uspesne za sebou vymenu oboch prednych a cakam na zadne )) CO sa tyka kalibrovania,pichnes klucik do dveri a otocis do polohy odomykania po dobu cca 3 sekund alebo uplneho otvorenia okna ,nasledne otocis do polohy zamykania a nechaj okno dojst az nadoraz zatvorenia... no tak to je pěkný.. U řidiče je měněná, u spolujezdce opravená.. Ale dělá to tak dva měsíce (oprava byla minulý léto). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Cau kluci,mam problem ... U fabie se mi stava kdyz jedu tak chci zavřit či otevřit okno tak zmacknu knoflik ono popojede ale pokud je na vozovce nejaka nerovnost a auto dostane mensi hybu tak se smer zavřeni okna jaksi neprovede eletrika se zblazni a okno mi zniceho nic sjede uplne dolu .. Nevím čim to je .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.