pešír Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) budeš je mít o 6mm zalezlejší tak to je ještě dobrý dík a počkej, nebudou mi drhnout o brzdiče? myslim vepředu Editováno: 15. Říjen 2009, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 jo tak to nevim, jde oto jak jsou řešený ty kola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeda Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 http://www.tuningforum-melnik.ic.cz/viewto...hp?f=4&t=33 tyhle kola jsou luxusniiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 na tohle máme jinou sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 http://www.tuningforum-melnik.ic.cz/viewto...hp?f=4&t=33 tyhle kola jsou luxusniiii to josu alessio F1 ne? co je na nich luxusního? muj názor: kekel a ještě to sem opravdu nepatří!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeda Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
everlast Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak ty 18" na RS určo na příští sezonu dám .....tet de voto jaky dat ETčko. Jestli by byla šiřka 8" tak ET35, bych řekl. Teť mám7x17" s 1,5cm podložkama a vycházíto přesně k lemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Je nutné (vhodné) upravovat nějak sériový podvozek FI sedan? Právě jsem si udělal velkou radost koupí 17" Kentaurů s pneu 205/40, budu je sice montovat až na jaro - kdo by to taky v tom hnusu venku dával teď. Poraďte mi, jestli s tímto rozměrem (jsou to 7J*17 ET 43) máte zkušenosti na sériových tlumičích a pružinách, nebo dát sportovní verzi??? Nejsem žádný velký tuner, mám sedana v šedé grafit. met. a zvolil jsem zvenku pouze chrom paket od Milotecu, výfuk od Laityngu, pár lištiček a Angely a auto vypadá jako "dospělý" sedan, takže bych nerad volil nějaké přehnanosti a udržel započatý styl. Díky za Vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 žádný upravy nepotřebuješ, ale bude to vypadat hrozně vysoko, jde oto co od toho čekáš.. co jsou kentaury? nemám představu ale k podle teba započatýmu stylu bych nasadil spíš 15-16 surikeny soráč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 žádný upravy nepotřebuješ, ale bude to vypadat hrozně vysoko, jde oto co od toho čekáš..co jsou kentaury? nemám představu ale k podle teba započatýmu stylu bych nasadil spíš 15-16 surikeny soráč Kentaury jsou origo škodovácký kola na Roomster scout a FII sportline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffey33 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 zdravím, prosim o radu. Mam SFCombi 1,2 47kW, 2006 jazdím na 165 ale chcem prehodiť na 185. Potrebujem širší disk?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak pokiaľ máš 165 gumy, pravdepodobne máš 5 palcový disk (šírka) a na 185 ti treba 6 palcový. Obuješ to síce aj na na ten 5 palcový, ale guma bude deformovaná a nie je to povolená kombinácia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 no 70procentní profil se opravdu šíleně zdeformuje když ho dáš místo na 5´´ na 6´´ ráfek nepovolená to kombinace to samo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 bude to balonek to jo, jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Je nutné (vhodné) upravovat nějak sériový podvozek FI sedan? Právě jsem si udělal velkou radost koupí 17" Kentaurů s pneu 205/40, budu je sice montovat až na jaro - kdo by to taky v tom hnusu venku dával teď. Poraďte mi, jestli s tímto rozměrem (jsou to 7J*17 ET 43) máte zkušenosti na sériových tlumičích a pružinách, nebo dát sportovní verzi??? Nejsem žádný velký tuner, mám sedana v šedé grafit. met. a zvolil jsem zvenku pouze chrom paket od Milotecu, výfuk od Laityngu, pár lištiček a Angely a auto vypadá jako "dospělý" sedan, takže bych nerad volil nějaké přehnanosti a udržel započatý styl. Díky za Vaše názory. Opravdu žádné úpravy dělat nemusíš,ale budeš to mít opticky vysoké,sniž to pružinama a bude to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ještě bych ale přidal, oloupej pár těch pikačovin a místo perek nějakej podvozeček a bude to i pěkný auto ikdyž se jedná o sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 ještě bych ale přidal, oloupej pár těch pikačovin a místo perek nějakej podvozeček a bude to i pěkný auto ikdyž se jedná o sedan Tak jsem včera nevydržel a aspoň v garáži jsem je vyzkoušel a asi půjdu i do těch pružin. Dosud jsem měl ENZO H 15" na 195/50 a zdály se mi malé. Pár fotek na ukázku (omlouvám se za kvalitu, ale je to foceno v garáži a mobilem) [attachment =166608:17_10_09_1535.jpg] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Kolečka samozřejmně moc sluší . Jenom to teď musíš popustit k zemi a bude to super,a za mně ten chrom taky nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 (editace) Zdravím všechny, jen bych se chtěl informovat, jestli můžu mít na Fabii 1.4 MPi, 50 kw pneu 185/55 R15. Jde o to, že jsem dnes šel dofouknout pneu a nevěděl jsem na kolik přesně, tak kouknu na tabulku, co je u víčka nádrže a tento rozměr pneu byl uvedený jen u motoru 2.0 MPi, 85 kw, tak mě zajímá, jestli může být i pro můj motor, nebo může být problém např. při nehodě, že jsem neměl odpovídající pneu. Díky za odpovědi. Editováno: 1. Prosinec 2009, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Zdravím, já mám 1,2 12V/47 kW, na tabulce ve víčku to sice napsané taky nemám, ale v TP je uvedeno alternativní použití pneu 185/55 R15 81T na ráfcích 6J x 15 H2 ET 43, takže myslím, že problém určitě nehrozí ani u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 (editace) Zdravím všechny, jen bych se chtěl informovat, jestli můžu mít na Fabii 1.4 MPi, 50 kw pneu 185/55 R15. Koukni do velkého techničáku a máš jistotu! Tady je to z dílenské příručky: Editováno: 1. Prosinec 2009, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Perfektní, díky za váš čas a hlavně ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 nema nekdo ozkouseno pripadne i foto jeslti by sel na fabii rozmer 9x16 ET30 ? mam serii , chtel bych dat pouze rs pruziny na podvozek zatim . jde mi o to aby to nelezlo moc ven z blatniku . spis zaroven aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 mrkni se do sekce "vaše Fabia" uživatel Mates tam má téma "černý cvrček"...ten má 9 x 16" jen nevím ted jaký má ETko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) jojo toho sem si nasel taky. psal jsem mu Editováno: 28. Prosinec 2009, autor: shotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.