Jaká kola/pneu můžu dát na svoji Fabii - Stránka 30 - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Jaká kola/pneu můžu dát na svoji Fabii

funtom

Doporučené příspěvky

Je nutné (vhodné) upravovat nějak sériový podvozek FI sedan? Právě jsem si udělal velkou radost koupí 17" Kentaurů s pneu 205/40, budu je sice montovat až na jaro - kdo by to taky v tom hnusu venku dával teď. Poraďte mi, jestli s tímto rozměrem (jsou to 7J*17 ET 43) máte zkušenosti na sériových tlumičích a pružinách, nebo dát sportovní verzi??? Nejsem žádný velký tuner, mám sedana v šedé grafit. met. a zvolil jsem zvenku pouze chrom paket od Milotecu, výfuk od Laityngu, pár lištiček a Angely a auto vypadá jako "dospělý" sedan, takže bych nerad volil nějaké přehnanosti a udržel započatý styl. Díky za Vaše názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kláca napsal:
žádný upravy nepotřebuješ, ale bude to vypadat hrozně vysoko, jde oto co od toho čekáš..

co jsou kentaury? nemám představu :)

ale k podle teba započatýmu stylu bych nasadil spíš 15-16 surikeny ;) soráč ;)

Kentaury jsou origo škodovácký kola na Roomster scout a FII sportline

post-24822-1255765784_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mates1.2 napsal:
Je nutné (vhodné) upravovat nějak sériový podvozek FI sedan? Právě jsem si udělal velkou radost koupí 17" Kentaurů s pneu 205/40, budu je sice montovat až na jaro - kdo by to taky v tom hnusu venku dával teď. Poraďte mi, jestli s tímto rozměrem (jsou to 7J*17 ET 43) máte zkušenosti na sériových tlumičích a pružinách, nebo dát sportovní verzi??? Nejsem žádný velký tuner, mám sedana v šedé grafit. met. a zvolil jsem zvenku pouze chrom paket od Milotecu, výfuk od Laityngu, pár lištiček a Angely a auto vypadá jako "dospělý" sedan, takže bych nerad volil nějaké přehnanosti a udržel započatý styl. Díky za Vaše názory.

Opravdu žádné úpravy dělat nemusíš,ale budeš to mít opticky vysoké,sniž to pružinama a bude to super. ;)

Odkaz ke komentáři

kláca napsal:
ještě bych ale přidal, oloupej pár těch pikačovin a místo perek nějakej podvozeček a bude to i pěkný auto ;) ikdyž se jedná o sedan :D

Tak jsem včera nevydržel a aspoň v garáži jsem je vyzkoušel a asi půjdu i do těch pružin. Dosud jsem měl ENZO H 15" na 195/50 a zdály se mi malé. Pár fotek na ukázku (omlouvám se za kvalitu, ale je to foceno v garáži a mobilem)

post-24822-1255853308_thumb.jpgpost-24822-1255853404_thumb.jpg[attachment

=166608:17_10_09_1535.jpg]post-24822-1255853364_thumb.jpgpost-24822-1255853347_thumb.jpgpost-24822-1255853335_thumb.jpgpost-24822-1255853580_thumb.jpg

post-24822-1255853808_thumb.jpg

post-24822-1255853385_thumb.jpg

post-24822-1255853434_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdravím všechny, jen bych se chtěl informovat, jestli můžu mít na Fabii 1.4 MPi, 50 kw pneu 185/55 R15.

Jde o to, že jsem dnes šel dofouknout pneu a nevěděl jsem na kolik přesně, tak kouknu na tabulku, co je u víčka nádrže a tento rozměr pneu byl uvedený jen u motoru 2.0 MPi, 85 kw, tak mě zajímá, jestli může být i pro můj motor, nebo může být problém např. při nehodě, že jsem neměl odpovídající pneu.

Díky za odpovědi. -_-

Editováno: , autor: Kamil07
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...