Bredii Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Problém s únikem nafty někde u čerpadla. Bok čerpadla (jak jsou výstupy) zablitej naftou + motor. Trubky jsou utažený a ze vstřiků to neteče. Nevim k čemu je ten prostřední šroub mezi trubkama na čerpadle, hledal jsem to v příručce ale nic jsem nenašel :-( Plus samozřejmě zavzdušnění (ale jen po zahřátí motoru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Co chceš tady na fóru, aby jsme ti našli kde ti unika nafta? To musíš najit sám, umyj to, očisti do sucha, nastartuj a hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Bredii očisti to a potom sem hoď poprípade foto..tak sa to bude ľahšie identifikovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 nejspíš bude třeba vstřikovaci čerpadlo přetěsnit není to zas tak něco neřešitelného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredii Vloženo 7. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2012 VAG BoBo: to fak nechci, jen mě zajímalo jestly s tim už někdo měl nějakou zkušenost. Jinak to teče ze zátky čerpadla a bohužel nevim čim tu patvarovou zátku vyšroubovat když ani v servise na to nemaj klíč. Asi si budu muset nechat něco vyrobyt a přetěsnit to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.