Honza Kovi Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Zdravím, když ráno nastartuju, tak mi nefunguje turbo(cca po kilometru, dvou - se normálně chytne) motor samozdřejmě tahá co může ale nejede a papá jak ruský panzer.. teď dotaz, může to dělat váha vzduchu nebo je problém někde jinde? Všiml jsem si když nastartuju, auto stojí cca 5minut nastartované tak pak jede OK. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 A to si jak poznal,že ti nefunguje? Měřil jsi tlak,nebo jen neslyšíš jak píská? Třeba je přidřený a tím že se motor ohřeje se vůle zvětší a už běhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 12. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2012 (editace) motor nejede a řve jak by mi vyfuk upadnul a vůbec netahá a po chvilce tradá a jede, tata říkal že to je turbo. myslíte ,že ne? uhm jinak turbo mi nepíská vůbec.. Editováno: 12. leden 2012, autor: Honza Kovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 No to je tedy zajímavé....Já si o tomhle problému radši nic myslet nebudu a počkám co napíšou ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 12. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2012 video Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Zkoukl jsem to video a to ti tak rychle klesají otáčky pořád nebo jen teď při té závadě? Protože ty ani nestihneš zařadit a máš otáčky na 800, letí ti to strašně rychle dolů... Nebo to tak dělá každému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Neumím se vyjádřit k původně dotazované závadě, ale na dotaz Luke.Krtaut-a: Na spojkovém pedálu je spínač a pokud je spojka sešlápnutá a spínač v pořádku, pak otáčky by měly klesat pomaleji. Je to právě kvůliva přeřazování aby otáčky nepadaly tak rychle. Někde se to tu řešilo, byl to sice širší problém i s tempomatem, ale dotyčnému po výměně toho spínače to pomohlo. To rychlé padání otáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 tak ty otáčky nevím, zjistím po škole jak pojedu, jinak dneska ráno mi to udělalo jen na 300metrů.. nevím no, jeden borec mi říká že mám blbě zaslepený egr, druhý zase že mi to jede na 3 válce, další zase trysky zasrané, a ja už nevím co..a je to děs.. osobně si myslím že to je turbo, když tátovi pleskla pojistka od N75 tak jel přesně tak jak já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Dík Wojnare takže by to takhle dělat nemělo. Mi to chodí znatelně pomaleji dolů a je to teda dobře Honzo tobě přeji ať se ti to podaří co nejdříve vyřešit a ať tě to moc nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 (editace) Díky za ujasnění na co je ten spínač na spojce A to auto na videu se chová opravdu zvláštně.Akorát já s nafťákem neporadim.... EDIT: A to když zrychluješ ,tak máš plnej plyn?To jede jak diesel bez turba Editováno: 13. leden 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 né vždy, ale většinou ano, ty ručičky toho sem si ani nevšiml, dneska mi to udělalo jen na cca 500metrů max. takže tipuju ventin N75, nebo váha, trysky jsou asi blbost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Já myslel na tom videu.Takové poruchy jsou nejhorší,když to semtam jde,pak zase ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 14. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2012 převážně plný dávám, no právě, ono to podle mně bez turba jede, jenže než dojedu na VAG tak mi to přestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Z toho videa to vypadá příšerně.Bez výkonu a ještě si myslím, že máš někde díru na výfuku.Hroznej zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 A kterej diesel nemá hroznej zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 No u mě je úplně jiný zvuk,jen takové tlumené hučení,které ještě přehlušuje svištění pneu.Tohle je hrozně syrový zvuk a ktomu ten výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Na tom videu to znie vazne ako traktor ked taha drevo z lesa. Inak to vzdy tak vytacas za studena, alebo iba teraz na ukazku? Lebo studeny motor a vysoke otacky moc dokopy nejdu, teda pokial mas rad svoje auto (studeny olej sa nestiha dostat vsade kam treba kvoli horsej viskozite a potom trpi napr. prave turbo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 14. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2012 jen studené starty, auto studené nehoním, po chvilce se z traktoru stane normalní dízl, nevim čim to je zpusobeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 chtělo by to zastihnout natočit zrovna ten přechod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 14. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2012 on je uplně na konci, zítra pojedu večer tak to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Co na to VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 druhé video, jde vidět ten "přeskok" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 napiš pls ve kterých "minutách", celkem dlouhé máš to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 hned ze začátku to je, já pak stal na křižovatce a už jde poznat že to není traktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 mne ten zvuk príde strašne akoby ostrý...neboli tam menené rozvody??...čo tak zmerať TDI graf (predvstrek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.