AleniSKA Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Zdravím, už jsem prolezla celé forum, ale nikde za boha nemůžu najít jak vyměnit žárovku u ventilátorů na Suberbu1 2001. Připadám si jako debil Prosím můžete mi někdo poradit. Předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Nevím co myslíš ventilátorem. Jestli vádechy v palubce nebo ovladač klimatroniku nebo jestli nemáš klimatronik tak otočné ovladače. To můžeme jen hádat. Jinak tam se žárovka nevyměňuje. Je tam dioda a tu musíš oddělat a připájet novou. Zkus hledat téma změna podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleniSKA Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Mám tam otočné ovladače. Omlouvám se za špatný popis. Takže zřejmě bude lepší s tím zajet někam do servisu, že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Než servis tak za někým tady z fora. Záleží odkud seš. Vaša - Prostějov, Cosby - Štramberk, Rolbař - Praha, Milhausek - Humpolec, Ferda25 atd atd. . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Zdravím, už jsem prolezla celé forum, ale nikde za boha nemůžu najít jak vyměnit žárovku u ventilátorů na Suberbu1 2001. Připadám si jako debil Prosím můžete mi někdo poradit. Předem moc děkuji Pokud tomu dobře rozumím tak máš starého suberba bez klimatroniku s ovládáním ručními kolečky. Tak potom prostřední kolečko vytrhni tahemk sobě ven Uchopíš třeba kleštěmi v hadře a uvnitř je malá skleněnka. Tu zase opatrně uchopíš někajkými kleštičkami a vytáhneš k soběa dáš novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Toto je sice z Octavie 1 Předpokládám,. že to budeš mít stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 No já myslím, že jestli žralok psal, že tam je LED-ka a má supa, tak předpokládám, že o tom ví krapítek víc než někdo kdo ho nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Ne-e, je tam jak píše Pepa007 celoskleněná žárovička 1,2W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Já to napsal, protože nenapsal co přesně myslí. Otázka nebyla přesná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Mě to taky chvíli trvalo. Zase totik supu s manuální klimou jsem neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.