Přejít na obsah

PO VÝMĚNĚ MOTORU, VYŠŠÍ SPOTŘEBA


Printer

Doporučené příspěvky

Zadrvím všechny přítomné,

měl bych dotaz ohledně spotřeby u mé fabie 1,2, 40kw. Rok je to 2005 a před týdnem jsem musel vyměnit motor. Dával se tam ten samý kód BMD, motor jsem kupoval se servisní knížkou, zárukou, původem atd. Vypadá skvěle a jede ještě lépe. Jediná vada na kráse, je asi o 1,5l vyšší spotřeba. Dřív jsem jezdil po dálnici za 5,5l, teď po cca 400km mi ukazuje PC spotřebu 6,7 a to je dálnice. Ve městě se pod osm litrů dostanu jen když jedu HODNĚ opatrně. Budu rád za každou radu. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi záleží jak motor puvodní majitel zajel,já se sní od začátku moc nepáral a motor jede svižně a kdo se mnou jel tak mi těch 40kw nevěří,nicméně spotřeba je stabilní 7-8litr a na dálku 6-7,Táta má ten samej motor,ale jezdí rozvážně a spotřeba je furt kolem 6ti litru,když do toho ,ale sednu tak pocitově ji má línější,a to mám 15tky a táta14tky kola.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za příspěvky, problém už je vyřešen. Při výměně motoru se nevyměnily vstřiky a proto moje stará řídící jednotka nechtěla s těmito novými spolupracovat. Po výměně za ty původní, se spotřeba vrátila zpátky na hodnotu před výměnou. Poděkování patří p. Šimíčkovi z fullautoservisu v Brně!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...