mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Vloženo 26. Červenec 2007 Tak jsem dej email a já ti ten kontakt pošlu Takže jestli jsem to dobře pochopil, máme si to domluvit každý sám, ty nebudeš nic zařizovat? Citovat
Doli Vloženo 28. Červenec 2007 Vloženo 28. Červenec 2007 Tak jsem dej email a já ti ten kontakt pošlu Takže jestli jsem to dobře pochopil, máme si to domluvit každý sám, ty nebudeš nic zařizovat? Citovat
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 Tak jsem dej email a já ti ten kontakt pošlu Takže jestli jsem to dobře pochopil, máme si to domluvit každý sám, ty nebudeš nic zařizovat? Moc neťukej a domlouvej Citovat
Doli Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 Moc neťukej a domlouvej Nikdo se neozyva... Citovat
roman5a9 Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 Moc neťukej a domlouvej Nikdo se neozyva... S toho si nic nedělejte,já to měl slíbený na dnes a ráno psal mi že se omlouvá že to nestíhá...něco že odpol.odjíždí na školení,tak zas asi až př.víkend. Citovat
Doli Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 S toho si nic nedělejte,já to měl slíbený na dnes a ráno psal mi že se omlouvá že to nestíhá...něco že odpol.odjíždí na školení,tak zas asi až př.víkend. Taky jsem si rikal, ze bude v jednom kole!! Zkousel jsem to hledat v etce, ale nic jsem nenasel!! Nevis jake je to cislo dilu? Citovat
roman5a9 Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 S toho si nic nedělejte,já to měl slíbený na dnes a ráno psal mi že se omlouvá že to nestíhá...něco že odpol.odjíždí na školení,tak zas asi až př.víkend. Taky jsem si rikal, ze bude v jednom kole!! Zkousel jsem to hledat v etce, ale nic jsem nenasel!! Nevis jake je to cislo dilu? Nevim,ale každopádně to bude pod VW. Já zítra zkusim sundat tu krytku a mrknu do těch svých světel. Citovat
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 S toho si nic nedělejte,já to měl slíbený na dnes a ráno psal mi že se omlouvá že to nestíhá...něco že odpol.odjíždí na školení,tak zas asi až př.víkend. Taky jsem si rikal, ze bude v jednom kole!! Zkousel jsem to hledat v etce, ale nic jsem nenasel!! Nevis jake je to cislo dilu? Nevim,ale každopádně to bude pod VW. Já zítra zkusim sundat tu krytku a mrknu do těch svých světel. Bylo by to dobrý, už jsem to viděl na jednom živém Audi... Citovat
Doli Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 Nevim,ale každopádně to bude pod VW.Já zítra zkusim sundat tu krytku a mrknu do těch svých světel. Jo, zkus tam neco vypatrat!!! Citovat
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 Nevim,ale každopádně to bude pod VW.Já zítra zkusim sundat tu krytku a mrknu do těch svých světel. Jo, zkus tam neco vypatrat!!! A Ty seš s tím maníkem v kontaktu nebo ne? Citovat
benito Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 (editace) Nevim,ale každopádně to bude pod VW.Já zítra zkusim sundat tu krytku a mrknu do těch svých světel. Jo, zkus tam neco vypatrat!!! Mám vypátráno, ale nikdo ve Škoda servisech v Praze to nezná !!! Koukali jak zjara, že slyšeli, ale nic neví Editováno: 29. Červenec 2007, autor: benito Citovat
Doli Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 Nevim,ale každopádně to bude pod VW.Já zítra zkusim sundat tu krytku a mrknu do těch svých světel. Jo, zkus tam neco vypatrat!!! A Ty seš s tím maníkem v kontaktu nebo ne? Nejsem, zatim nenapsal... Citovat
Doli Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 Mám vypátráno, ale nikdo ve Škoda servisech v Praze to nezná !!! Koukali jak zjara, že slyšeli, ale nic neví Takze vis to cislo? Nebo co si vypatral? Citovat
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Vloženo 30. Červenec 2007 Nevim,ale každopádně to bude pod VW.Já zítra zkusim sundat tu krytku a mrknu do těch svých světel. Jo, zkus tam neco vypatrat!!! A Ty seš s tím maníkem v kontaktu nebo ne? Nejsem, zatim nenapsal... abychom to vůbec stihli do zimy Citovat
Doli Vloženo 30. Červenec 2007 Vloženo 30. Červenec 2007 abychom to vůbec stihli do zimy Snad... Citovat
stowasser Vloženo 17. Srpen 2007 Vloženo 17. Srpen 2007 vie niekto prezradit objednavaci kod? uz som sa bol opytat vo viacerych predajniach audi, ale nikde mi nevedeli poradit, vsade mi tvrdili, ze dvojvlaknovu H1 nepoznaju, len H7.. Citovat
Doli Vloženo 18. Srpen 2007 Vloženo 18. Srpen 2007 vie niekto prezradit objednavaci kod? uz som sa bol opytat vo viacerych predajniach audi, ale nikde mi nevedeli poradit, vsade mi tvrdili, ze dvojvlaknovu H1 nepoznaju, len H7.. Taky bych rad vedel, nikde to neznaj! Citovat
benito Vloženo 18. Srpen 2007 Vloženo 18. Srpen 2007 vie niekto prezradit objednavaci kod? uz som sa bol opytat vo viacerych predajniach audi, ale nikde mi nevedeli poradit, vsade mi tvrdili, ze dvojvlaknovu H1 nepoznaju, len H7.. Taky bych rad vedel, nikde to neznaj! Napsledy se mi ten dotyčný ozval 3.8., od té doby nic. Ta žárovka je Hr2/c, je to originální sada od VW. Kdo se to pokusí sehnat ??? Číslo z Etky neznám. Vypadá to, že to bude na dlouhé lokte. Citovat
mischicka Vloženo 18. Srpen 2007 Vloženo 18. Srpen 2007 vie niekto prezradit objednavaci kod? uz som sa bol opytat vo viacerych predajniach audi, ale nikde mi nevedeli poradit, vsade mi tvrdili, ze dvojvlaknovu H1 nepoznaju, len H7.. Taky bych rad vedel, nikde to neznaj! Napsledy se mi ten dotyčný ozval 3.8., od té doby nic. Ta žárovka je Hr2/c, je to originální sada od VW. Kdo se to pokusí sehnat ??? Číslo z Etky neznám. Vypadá to, že to bude na dlouhé lokte. Koukám, že to nějak vázne, to tu za chvíli bude zima a budem svítit normálně. Já psal na začátku týdne přímo do Škodovky, ale zatím žádná odpověď Citovat
stowasser Vloženo 18. Srpen 2007 Vloženo 18. Srpen 2007 Vie niekto ziskat foto tejto ziarovky? Popis Hr2/c moc nepomol.. Citovat
benito Vloženo 18. Srpen 2007 Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Vie niekto ziskat foto tejto ziarovky? Popis Hr2/c moc nepomol.. Podívej se na jakoukoli žárovku HR2 a přidej dozadu na patici malou řídící jednotku neboli označení /c. Stačí ? Nicméně tohle o dvouvláknové halogenové žárovce HR2 jsi se mohl dozvědět sám. Foto není, to by musel vyfotit někdo, kdo to už má. Editováno: 18. Srpen 2007, autor: benito Citovat
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Vloženo 21. Srpen 2007 Dneska jsem objel dalsi prodejce Seat a VW a nikde to neznaj... Uz vite kde to sehnat? Citovat
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Vloženo 21. Srpen 2007 Dneska jsem objel dalsi prodejce Seat a VW a nikde to neznaj... Uz vite kde to sehnat? Co ten borec z Práglu, neozývá se? Citovat
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Vloženo 21. Srpen 2007 Dneska jsem objel dalsi prodejce Seat a VW a nikde to neznaj... Uz vite kde to sehnat? Co ten borec z Práglu, neozývá se? NEE!!! Citovat
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Vloženo 21. Srpen 2007 Dneska jsem objel dalsi prodejce Seat a VW a nikde to neznaj... Uz vite kde to sehnat? Co ten borec z Práglu, neozývá se? NEE!!! Napíšeš Romanovi5A9 nebo co měl za nick? Štve mě to, za cvhíli bude po létu, létu svícení xenonama zbytečně Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.