ales gute Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 dvakrat jsem zkazil kod a radio se zablokovalo a ted s tim nejde nic delat. kod uz jsem nasel. jak se zbavit napisu, aby jsem mohl psat kod. prosím poradte mi. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 musíš počkat určitej čas. Mám návod jen na MS 202 , ale bude to podobný Pokus - prodleva 1...............10 sec 2..............1,5 min 3.................5min 4..............21 min 5.............1.5 hod 6................6 hod 7..............24 hod 8..............24 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales gute Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 ptam se asi hloupě, ale radio po dobu čekání musí být stále zapnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Ne. Stejně by se po hodině vyplo. Musí bejt jen napojený na napájení-bejt v autě, klidně bez klíčků a v zamčeným.. Nepomůže ti, když odpojíš a pak připojíš baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales gute Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 (editace) nejhorsí na tom je, že už to trvá dva dny a na displeji mi svítí jen dva zkažený pokusy. uvidíme později. Editováno: 27. leden 2012, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Uvidíš. Nebo pak odpojit rádio od napájení-nebo baterku na 24hodin a pak to zkusit znova. Ale víc ti reknou odborníci přes elektro. Vaša-Prostějov, Cosby-Štramberk, Milhausek-Humpolec, Rolbař a Ferda-Praha a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales gute Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Uvidíš. Nebo pak odpojit rádio od napájení-nebo baterku na 24hodin a pak to zkusit znova. Ale víc ti reknou odborníci přes elektro. Vaša-Prostějov, Cosby-Štramberk, Milhausek-Humpolec, Rolbař a Ferda-Praha a další díky. tak zatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Pročištěno od OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.