Přejít na obsah

Po rozvodech-menší výkon, vyšší spotřeba...... 1.9tdi PD


Doporučené příspěvky

Prosím o radu... Mám fábku 1.9tdi...před rozvodama si brala 5,0 l normální jízdy jinak tak kolem 5,5l.... jela jak z praku!! ted normální jízda kolem 6,2 jinak 6,5 až 7,0l. auto se mi zdá že netáhne a žere jak sviň :-(.... už jsem to měl takhle před zimou-tak jsem myslel že si to sedne a ono nic.... Děkuji za rady ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravim chlapci, takže po dlouhé době jsem se dokopal k mému problému s menším výkonem a vyšší spotřebou... Takže jsem volal do servisu kde mi to dělali a upozorňoval jsem je na to že auto po rozvodech prostě méňě jede a vyšší spotřeba!! Jestli to nemůže být špatně nastavenýma rozvodama?? A oni v žádným případě že je vše ok. Tak jsem si to nechal zkontrolovat jinde a tam mi zjistili že rozvody jsou nastaveny špatně do plusové hodnoty 5,4°.... Takže týpek rozebral a znovu složil a vyšteloval na 0,0° tedy občas tam skočilo do - 0,8° ale to že prý neni na škodu když jsou nové rozvody..... a někde jsem četl že tolerance je +- 0,5°. Ale každopádně auto jede razantně lépe a spotřeba klesla o litr... Tímto děkuji za rady :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bolo by to naideálnejšie...spotrebu máš akú??

pardon, dnes som to pozeral, tak je to +0.8 az +1.1, spotreba za studena na volnobeh 0.9 pri zohriatom 0.6 avsak pri 1700-1800 dojde kopanec ale potom uz po 2500-3000 tah slabne, aspon taky mam pocit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...