Martinoslav Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 TomV: Martinoslav je naprosto v klidu Martinoslav ma absolutne jine starosti nez resit kolik komu HTP jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Nj to je zase téma Jeslti HTP jede nebo nejede 180 to už je teď snad jedno ne? (teda aspoň u nás) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 TAK FAK VTIPNE KURVA CO TO MAM NAPISANE VAROVANIE CO TO JE BOHA Bukvicak,maju to vsetci a citaj Admin sekciu,tam su podrobnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 No že ak budeš nadávať tak, ako teraz, tak sa ti tam budú zbierať "dútky" a časom ťa vyrazia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Da se kolem 200 tachometrovych po rovince ale uz to neni ono otacky jsou nekdy kolem 4200...po chipu je 200 tacho dosazitelnych asi tak jako bez chipu na rychlost 160....vice s tim radsi nejezdim gumy maji rychlostni index H a i tak to neni moc prijemny ten pochleb s takoveho drobka videt svet mihat tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 TAK FAK VTIPNE KURVA CO TO MAM NAPISANE VAROVANIE CO TO JE BOHA Bukvicak,maju to vsetci a citaj Admin sekciu,tam su podrobnosti.. aj ja ta mam rad Bemo any si nevies predstavit ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 aj ja ta mam rad Bemo any si nevies predstavit ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Ja nerekl ze v pohode, potrebuje to doost premlouvani od tachometrovych 160 nahoru, ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Ja zatim 200....ale zkusil jsem to jen jednou a myslim,ze BUDE DLOUHO KLID. Jinak dneska jsem jel Plzen - Karlovy Vary a dohonil jsem dva silence...tak jsme se zacali trosku honit....1. Byl BMW 320- novej - 2. Byl nejak chlapik s Volvem V40. Dupali jsme na to,jak draci- predjel sem Volvo..ale bavoracek se nejak stracel tak me predjelo Volvo -dup sem na to a kdyz jsem ho predjizdel asi 170,tak se mi seklo turbo-docela trapas. Musel sem zastavit-vypnout motor a tadaa dohnal jsem je na semaforu a pak sem je dal oba,ale byla to fuska.. Co myslíš tím "seklo se mi turbo"? Jako náhlá ztráta výkonu? Pak jsi zastavil, vypnul motor, nastartoval a vše bylo ok? Presne tak...Cetl jsem to i u jinych..presne to same..Jen ve vyssi rychlosti kolem 150-160 km/h...Turbo prestane fungovat-vubec nic nedela-jedu jak trabant-zastavil jsem vypl motor-nastartoval a tadaaa-jelo se dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Ja zatim 200....ale zkusil jsem to jen jednou a myslim,ze BUDE DLOUHO KLID. Jinak dneska jsem jel Plzen - Karlovy Vary a dohonil jsem dva silence...tak jsme se zacali trosku honit....1. Byl BMW 320- novej - 2. Byl nejak chlapik s Volvem V40. Dupali jsme na to,jak draci- predjel sem Volvo..ale bavoracek se nejak stracel tak me predjelo Volvo -dup sem na to a kdyz jsem ho predjizdel asi 170,tak se mi seklo turbo-docela trapas. Musel sem zastavit-vypnout motor a tadaa dohnal jsem je na semaforu a pak sem je dal oba,ale byla to fuska.. Co myslíš tím "seklo se mi turbo"? Jako náhlá ztráta výkonu? Pak jsi zastavil, vypnul motor, nastartoval a vše bylo ok? Presne tak...Cetl jsem to i u jinych..presne to same..Jen ve vyssi rychlosti kolem 150-160 km/h...Turbo prestane fungovat-vubec nic nedela-jedu jak trabant-zastavil jsem vypl motor-nastartoval a tadaaa-jelo se dal. Tak mas bud vahu vzduchu v pr*deli, ventil nebo uz je turbo spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Co maj rodice Fabii 1.2 12V tak sla na 185kmh tacho. na dalnici smerem na Plzen, pritom tachometr na tomhle aute promeruje asi 6% vyzkouseno na radarech. 185tacho ve 100konovym TDi je nak malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 na 1,4 16V 55kW combiku som isiel so 4 ludmi a plnym kufrom 170km/h tacho viac som neskusal. uz som isiel sam 180km/h tacho viac som neskusal. motor uz daval o sebe vediet. bol som prekvapeny ze tacho celkom dost presne ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Presne tak...Cetl jsem to i u jinych..presne to same..Jen ve vyssi rychlosti kolem 150-160 km/h...Turbo prestane fungovat-vubec nic nedela-jedu jak trabant-zastavil jsem vypl motor-nastartoval a tadaaa-jelo se dal. No jestli to je váha tak za chvíli nebude ani to vypnutí motoru pomáhat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No tu niektory pisu ze HTP da 180 a niektory ze neda 180 tak zacnete otym diskutovat ale ked ja napisem ze HTP ide 180 tak ma dobre nezabijete to je fakt sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No tu niektory pisu ze HTP da 180 a niektory ze neda 180 tak niektory poívedia dobre ale ked ja napisem ze HTP ide 180 tak ma dobre nezabijete to je fakt sranda A tebe sa zda normalne ked 1.2Htp da to co 1.4 16v 100konova? Btw. je pravda ,ze som si ten RS znak nevsimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No tu niektory pisu ze HTP da 180 a niektory ze neda 180 tak niektory poívedia dobre ale ked ja napisem ze HTP ide 180 tak ma dobre nezabijete to je fakt sranda A tebe sa zda normalne ked 1.2Htp da to co 1.4 16v 100konova? Btw. je pravda ,ze som si ten RS znak nevsimol kua kazdy ma tak ako si vychova ale ved by som netrepal somariny lenze pointa je v tom ze si nikto nechce priznat to ze 3 valce daju 180KM /H mne to staci ja any viacej nechcem ist !a ze 1.4 100 konova tolko neda tak to je somarina isiel som na 1.4 100 konovej a viem ako to ide 200 KM/H ! a v pohode len to treba dlhsie roztahovat ja myslis ze ako dlho roztahujem na 180KM/H ha ?? dlho ale vytiahnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ja netvrdim ,ze 100 konovka neda 180.Osobne som siel cez 200 tacho.Len sa mi zda trosku prehnane tvrdenie , ze Htapko da v pohode 180 a este by islo viacej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ja netvrdim ,ze 100 konovka neda 180.Osobne som siel cez 200 tacho.Len sa mi zda trosku prehnane tvrdenie , ze Htapko da v pohode 180 a este by islo viacej. kluci, o5 sklouzáváte do starýho známýho tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 kluci, o5 sklouzáváte do starýho známýho tématu Temne sili ma obalamutili,prominte Mistre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ano P2M ma pravdu, takze dost uz nebo se budu ridit tim, co ma Bemo pod avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ano P2M ma pravdu, takze dost uz nebo se budu ridit tim, co ma Bemo pod avatarem Ty budes pridavat,ja si budem uberat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ja myslel lock neskor delete..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ja myslel lock neskor delete..... Sakrble,asi si to dam patentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Takze, VRS ma BAN, Bemo ma BAN, ano ano...pisu si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.