Publikováno Březen 9, 201213 r Dnes 9.3.2012 mezi 22:00 až 6.30 hod byla odcizena Š octavia Combi v Jablonci nad Nisou Typ: 1U SEALHX01 FM5 TMB Barva. modrá metalíza RZ: 4L1 20-89 VIN. TMBHG41U822565918 Rok výr. 2002 U zadních pátých dveří byla u skla a SPZ mírná koroze Na střeše byla zahrádka No a co ještě dodat ukradeno ca. 1měsíc po změně pojištovny.??? Upraveno Březen 9, 201213 r od fanymanie
Březen 11, 201213 r Zm*di...Jsem taky z Jablonce, kde ti ji ukradli? A co nějaký zabezpečení jako tajnej vypínač atd.?
Březen 11, 201213 r Autor Ahoj bylo to v Revoluční ul. naproti Restaurace u Smrku. Vypínač ani žádní vychytávky jsem tam neměl, jen pouze klasc. alarm. ale podle stop ve sněhu přišel odemknul,nasednul a odjel. Bohužel nikdo nic neslišel. Podle PČR. to byla 3tí otka za noc. No měl jsem prostě smůlu.
Březen 12, 201213 r No tak to je hezký..Hele tady na sídlišti ve Mšeně minulej rok ukradli kola z fábie pomocí heveru z auta ke kterýmu se dostali přes rozbitý okno a vůbec nikdo nic neviděl ani neslyšel...Ale když mi cikory kradli formana to sousedi viděli a hned volali četníky :'> Je to na hovno no, já mám tajnej vypínač a pojištění proti odcizení jinak nejde nic dělat..A mam 1.6 mpi ty se tolik nekradou co jsem projížděl tuhle sekci..
Březen 15, 201213 r No to je fakt smůla. Jsem taky z Jablonce, teprv ted jsem začalo mít strach o svojí octu. Jak to nejlépe zabezpečit? Mám jen origo alarm a construct to je asi málo předpokládám. Snad se najde ta tvoje, přeji hodně štěstí.
Březen 18, 201213 r taky se nacházím v Jablonci, budu se po ni koukat, ale víš jak to bohužel dopadá stěmito auty
Březen 21, 201213 r Autor taky se nacházím v Jablonci, budu se po ni koukat, ale víš jak to bohužel dopadá stěmito auty Dík moc ale už si žádné naděje nedělám.
Červen 14, 201213 r No to je fakt smůla. Jsem taky z Jablonce, teprv ted jsem začalo mít strach o svojí octu. Jak to nejlépe zabezpečit? Mám jen origo alarm a construct to je asi málo předpokládám. Snad se najde ta tvoje, přeji hodně štěstí. pomuže jen Zeder dalsi zamek pod volant.
Červen 15, 201213 r Auto zase mam :-) Jen se mi zdalo auto 10 let stare pro zlodeje nezajimave..... vis...
Říjen 13, 201212 r Tak dnes pro mě dobrá zpráva otka se našla.. Našla se v Liberci vedle přehrady zaparkováná v Garáži. Majitel garáž pronajímal,samožřejmě nebylo placeno včas tak se tam majitel jel podívat a ejhle moje otka. Chudinka tam byla podle prvního ohledání celou dobu,tak si dokážete představit jak vypadá, zítra si jí chudinku odvezu. Všem děkuji za podporu a kež by vše mělo tak dobrý konec.
Říjen 13, 201212 r na Vysočině se Octavie v současné době kradou ve velkém: http://zpravy.idnes.cz/na-vysocine-roste-pocet-kradezi-vozidel-skoda-octavia-pf9-/krimi.aspx?c=A121012_133513_jihlava-zpravy_mv :-(
Říjen 14, 201212 r To se často nestává, po takový době.. Jednak by mě teda zajímalo co zloděj zamýšlel a dál jestli švestky něco vyšetřej...Ale hlavně že je kočár doma!
Říjen 15, 201212 r tak teda velká gratulace, to nebývá zvykem, že se něco najde, a tak si gratulaci nenechám ujít
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.