ferda25 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 U 99% aut stačí jen zapnout v podvolantovce a vyměnit to soupáčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 a ako zistiť či nie som to 1% ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Pokud máš VAG tak zkus přikódovat tempomat...bude to pak sice házet chybu, ale pokud to to kódování vezme tak je to podporuje na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 prave nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 (editace) Pak doporučuju nejdřív jen koupit soupáčí a pak doufat...soupáčí stejně potřebuješ a když to nepůjde tak jednotku koupíš zvlášť: Páčky: http://www.skodateil...t∏=413= Jendotka: http://www.skodateil...elift%7CVolanty Vyměnit páčku není nic složitého...vyndáš airbag, odpojíš konektor, odšroubuješ volant(nutno mít tisícihran), označíš si raději polohu volantu(mělo by to být sice na rysce, ale tím nic nezkazíš), pak si raději zajisti polohu kroužku páskou, pak oddekluješ horní kryt(odklopíš směrem k budíkům), pak spodní kryt(2 šrouby za volantem a jeden dole u zamykání aretace volantu), a pak už jen odšroubuješ 3 šrouby co drží jednotku(je součástí kroužku za volantem - ověř že páska drží a kroužek se nemůže protočit) k soupáčí a pak se prohlédneš nové soupáčí a povolíš západky podle něj na starém. Pokud tohle uděláš při opdojené baterii a pak ji připojíš až to složíš stačí rovně popojet 10 metrů a je auto bez cbyb. Pak jen někoho s VAGem kdo ti povolí tempomat. Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 jj pekný návod , ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlin Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Ta cena v skoda teile je fakt dobrá normalne tie páčky stoja 115€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 To suchar - super prace.... .... byl jsem ve stejne situaci kdyz jsem resil O2FL MR2009 a dodelaval jsem i PP, ostatne nafotil jsem ten navod co se da najit na netu.... Myslim ze jsme postupovali zcela totozne, jen ja si ve skodovce vyzvedl dily bez diskuze a udelal to sam az do konce.... pro ostatni - bacha nektere eshopy prodavaji dily na auta draz nez autizovani prodejci (bavim se o dilech typu ridicich jednotek ci veci co se neprodavaji bezne, naopak napr. volanty maji vetsinou levne) doporucuji si vzdy dil projet pres skodovacky Eshop NORA, tam jsou verejne dostupne doporucene koncove ceny bez DPH https://eshop.skoda-auto.cz/nora Navic pokud se bavime o novych autech, tak vetsinou tam kde jste si to koupili mate klientskou kartu a z techto cen vam daji 5% dolu, kdyz jim to jeden den reknete tak to skoro vzdy (je-li to v Boleslavi) je druhy den u nich. Ad zaruka - sice v CR, kde nas vsichni politici presvedcuji ze EU je nanic se to radsi zamlci, ale existuje nekolik smernic a narizeni EU o autech (pro neznale prava EU je to neco jako zakony v ramci statu, jen to plati pro vsech 27 statu naraz), ktera reagovala na to, ze vyrobci si pripravovali dalsi zisk ze servisu, tim ze neposkytovali nikomu nahradni dily, nemohl je nikdo vyrabet mimo ne a nemel nikdo dokumentaci zejmena k elektrice aut. Vysledek je ze kazdy kdo uvede na trh EU auto musi poskytnout veskerou dokumentaci i nezavislym opravnam a musi jim umoznit nakup dilu za podminek obdobnych pro ty autorizovane, dodavalum dilu nesmi zakazovat primy prodej dilu atd.... Mj. z tech "zakonu EU" plyne ze nelze odmitnou zaruku kdyz byl proveden pravidelny servis neautorizovanou osobou. Jedine co tedy riskuje, kdokoliv kdo se do toho pusti je, ze to nebude umet dokoncit, nebo poskodi neco vedle apod. rozhodne ne zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/elektrosoucasti/spinace/6342-tempomat-octavia-ii-novy-typ-09-original.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) tento odkaz je pro páčku do MR 2010! kdyby jsi četl pořádně tak u 2012 už jsou páčky dohromady! Editováno: 3. leden 2013, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) JJ bohuzel to v tom eshopu nenapsali. Psali novy model od 2009 tak jsem čekal že by to pasovat mohlo..Proč tedy delali novy model na 2 roky.. To je fuk.. z vykřičnikama nic nevyřešiš Problem je asi vtom že zmenili i ten střed ve kterem ty pačky drži co.Ja to mel nastesti jeste jednoduche koupil jsem jen pačku ( cca 700 ) a nakodoval. Editováno: 3. leden 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.L.Hix Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Zdravím, mám Octavii II 2007 a podvolatnovku 1K0 953 549 BC tak se chci zeptat jestli stačí vyměnit jen páčka s tempomatem nebo musím ještě tahat ten zmiňovaný kabel do ŘJ. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 vyměnit páčku a nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 (editace) Ahoj. Tempomat jsem si nakodoval a vše fičelo jak má.. do doby než mi odešla řidici jednotka motoru kterou jsem vymenil a od te doby mi nejde tempomat aktivovat..( [01 - Motor] [Login - 11] - 11463 ) Edit: Už vše v pořádku. Vymazal jsem v kanalu 00 adaptační hodnoty a znovu aktivoval tempomat.Vše OK. Tady bych se stejne asi odpovedi nedočkal jak to tady vidím Editováno: 14. Duben 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stans12 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Zdravím, mám Octavii II 1.6 MPi FL 2009 a čtu tady jak je vše jednoduché. No jak pro koho. Takže je tu někdo, kdo mi tempomat a vše s ním spojené namontuje a zprovozní ? Děkuji, Standa, Hodonín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poganyi Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Caute pani,mal by som par otazok na niekoho z Vas, kto sa vyzna celkovo v autach. Mam auto Skoda Octavia 2, 1.6 FSI, r.v. 2007, vybava Ambiente a rozmyslam, ze si necham namontovat tempomat. A k tomuto by som mal par otazok. Na webe som nasiel rozne popisy a diskusie, ze staci vymenit len lavu packu pri volante za packu s tempomatom, napojit to na podvolantovu jednotku a prekodovat riadiaciu jednotku a niekde pisali, ze je potrebna aj vymena podvolantovej jednotky a nutne nasledne prekodovanie riadiacej jednotky.Vie mi niekto poradit, ako to je s tymto typom Octavii 2, kedze na webe su rozne informacie a rad by som si urobil prehlad o celkovych nakladoch, co by to obnasalo.Pripadne ma s tym niekto skusenosti a vedel by mi to aj prehodit (samozrejme, ze nie zadarmo).Diky moc za odpovede a pripadnu pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 asi nejblíže je Vaša z Prostějova .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 není problém namontovat materiál skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 pokud má auto palubní PC tak jednotka podporuje i tempomat pak u 2007 stačí přehodit jen páčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poganyi Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 ano ma to palubny pc, lavou packou sa na displeji prepinat teplota, spotreba, dojazd atd. ale bude to treba asi naprogramovat cez pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) Prosím a ví někdo Jak se to naprogramuje na VAGU nevím kód mame v práci program ,ale jen kontrolujem servis a závady ,DÍKY MOC RZ Tak jsem zjistil číslo jednotky pod volantem 1K0 953 549G BUDE MI FUNGOVAT DÍK Editováno: 31. Květen 2013, autor: rz3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 G umí tempomat, PC, multifunkční volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Díky moc ,ale nerozchodil jsem to.Zadal jsem ve VAGU motor a tempomat a nic.Je třeba ještě něco zadat ,někde jinde?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Tak jsem zjistil že mám rok výroby kde je nutné natáhnout kabel z řídíčí jednotky pod volantem do motorové.Umí to někdo a dělal okolo Ústí nad Labem ,Děkuji RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.