Přejít na obsah

Životnost výfuku F1 - 1,4tdi


Doporučené příspěvky

Nikde jsem to tu nenašel. Jen tedy řečnická otázka o výfucích obecně u Fabií. Jaká je životnost? A jak je to třeba konkrétně u TDI, či 1,4 TDI, kterou mám? Má někdo zkušenost?

Počítá se to spíš na roky, či na kilometry? Já mám 78tisíc a r.v. konec 2006.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám 12/2006, najeto 105 tisíc km a v servisu mi říkali, že je lehce zrezlý zadní díl výfuku, ale prej nic, co bych měl řešit :)

Vlnovec .. to se teď poje*alo mé přítelkyni na Ibize, no hlavně se to vyznačuje tím, že to pomalu začíná víc řvát a když to začne řvát hodně, tak je po vlnovci.. ale oprava je otázka 500 kč? V servisu možná 1000 kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Přátelé okřídleného šípu,

já vlastním 1.9 TDI 74 kW. Do provozu v Itálii 5/2002. Koupil jsem jí, když měla 5.let a nalítáno 70 000km. Výfuk skoro jak nový. Od té doby se výfukové soustavě věnuji. Přední díl - zinkový spej, další dva díly natírám rezistínem na spodek automobilu. Je to můj miláček, tak jen to nejlepší. Nyní má nalitáno 130 000km. To víte, na veteránech se cení to, že má originální a původní díly. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Jak jsem psal výše tak už jsem sloupnul jednu vrstvu,ale ta druhá je pořád v poho minimum rzi. Fabia r.v.2003 najeto teď 325 tis.km. :kol-47:

Pokud bych musel kupovat nový tak půjdu origo. V jednom z čísel SM byl test výfuků a mezi origo a náhradami nebyl zase takový rozdil v ceně aby stálo za to na něm šetřit.

 

Omluva mám 1.9 tdi

Editováno: , autor: Dave33
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

1.4 TDI 7/2007 najeto 216 000km, výfuk původní, bez ztráty obalu. Já jsem ho celý na zvedáku několikrát nastříkal černým sprayem na 600°C a drží. Plánuju ještě udělat plech jako kryt tlumiče, mezi kolo a tlumič výfuku, u fabek ten bordel z levého zadního kola stříká přímo na tlumič a ten zbytečně trpí.  :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...