Přejít na obsah

EMISNA KONTROLA ?


Yves

Doporučené příspěvky

DNES SOM BOL NA EMISNEJ (SKODA FABIA HB 1,4 44KW RV.2000) A POVEDALI MI TAM ZE MAM VSETKO V CERVENOM ZE MAM CHYBNU LAMBDA SONDU.

CHCEM SA INFORMOVAT CO MAM ROBIT (POSTUP PRAC)TO AUTO TROSKU VIAC PAPA A MENEJ TAHA AKO OTCOVA TA ISTA FABIA ANE NIC MI NEVYPISUJE PALUBKA. AK KUPIM NOVU LAMBDA SONDU DA SA DOMA VYMENIT LEBO NIE JE TAM NIC ZVLASTNE LEN NAKRUTIT A ZAPOJIT CI????? MYSLIM ZE BY TO NEMAL BYT PROBLEM. TREBA TAM ESTE NIECO NASTAVOVAT ??AKO OVERIM ZE PRECUJE NOVA SPRAVNE A STARA BOLA ZLA??? ALEBO DA SA ZISTIT ZE TA STARA JE VAZNE ZLA NEJAKO?? NEMOZE BYT POSKODENY KATALIZATOR??DIKY ZA RADU ?? :kol-26:

Editováno: , autor: Yves
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ANO JA MAM NORMU EUR 2 CIZE JEDNA LAMDA PRED KATAL. A CHCEM TU OD BOSCH U NAS ORIGO STOJI 150eUR A TIE BOSCH CCA 90 ZEVRAJ SU KVALITNE .ZAUJIMA MA CI MOZE NEFUNKCNOST POSKODIT AJ KATALIZATOR A CI TREBA PO VYMENE LAMDY AJ NASTAVIT RIADIACU JEDNOTKU??? DIKY VAM ZA RADU

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku, citace smazána
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak ti bude tvrdit asi kazdej,... original je proste original ;)

a katalyzator to urcite znicit muze ;) ridici jednotka ti bude davat vic benzinu a pokud se nespali,..... nebo neco popripade bude dlbnout i zapalovaci soustava,.... zbytky benzionu se budou hromadit v katu a az tech zbytku tam bude dostatek,... tak vvyfukove plyny ten benzin zapaleji a mas po katu ;)

co se tyce nastavovani, tak nic se nenastavuje, bych teda rek, vymenis lambdu za novou a jedes dal ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky za radu mam manual tak som to aj nasiel.

PROBLEM JE ALE ASI INDE BOL SOM NA POCITACI A LAMBDA JE DOBRA MERAL AJ KATALIZATOR ZE TEN TIEZ TAKZE NEVIEM CO TO MOZE BYT KED TIE EMISIE TANKUJEM SHELL.ESTE SOM ROZMYSLAL ZE PODPALENY VYFUKOVY VENTIL ALE TO BY ASI POCITAC UKAZAL.POCITAC MI NIC ANI NEVYPISUJE ZE MAM PROBLEM???CIL COOO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...