JarisFazer Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Tak to si budu muset udělat taky výlet když někdo umí, tak umí ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Ahoj kluci, je tu někdo z okolí Teplic, který to umí s elektrikou? Ve škodovce mi ani neuměli nakódovat tažný. Díky vždyt tam mají průvodce na to..... akorát jsou líní, zkus jiný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netmen Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Zdravim pani, je tu niekto z okolia NR, BA a pod, co vie cez VCDS nastavit par veci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Zdravim. Jdou tyto ruzna nastaveni sviceni atd kodovat pres tohle zarizeni? Nebo existuje i levnejsi kabel nez original za 10k. Diky http://www.motordiag.cz/produkt/vag5053can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 tímto nic neuděláš. Kabel stoji kolem 18tis s DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vondi Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Věděl by někdo, jak zapnout u krátkého superba svícení zadních mlhovek při svícení světel? Taky nižší intenzitou. Vím, že to jde, ale nemůžu na to přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Není problém aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Kluci, umíte mi někdo napsat jak přes VCDS nastavit, aby u combi šel kufr i zavírat tlačítkem na klíči nebo u řadící páky ? Eventuálně mi napsat jak na maxidotu zobrazit rychlost tempomatu? Vím že to někde bylo, ale nemůžu to najít. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schery17 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Zdravím, uměl by mi prosím někdo vypnout START-STOP systém u superba faceliftu a místo toho tlačítka udělat tlačítko od elektriky ke startování proti krádeži? Nejlépe Karlovarský kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Také by si mi líbilo zobrazit rychlost při použití tempomatu jako píše CentriFUGA. //edit: Tak moje ŘJ to neumožňuje. Editováno: 18. Říjen 2016, autor: she4lock 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddf Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ahoj, je tu někdo z Prahy/ Liberce kdo by mi vypnul ESP? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Dalo by sa prosím vas kódovaním deaktivovať automatické prepnutie klimy na vnútorný okruh pri zaradení spiatočky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales.zdvorak Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Ahoj, hledám někoho z Plzně nebo blízkého okolí, kdo by mi nakodoval jednotky (komfortku, centralni el.) u Superb II. Pozapínat všechny vychytávky Díky za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 V 5. 11. 2016 at 15:09, Albion napsal: Dalo by sa prosím vas kódovaním deaktivovať automatické prepnutie klimy na vnútorný okruh pri zaradení spiatočky? Dá se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 před 1 minutou, ales.zdvorak napsal: Ahoj, hledám někoho z Plzně nebo blízkého okolí, kdo by mi nakodoval jednotky (komfortku, centralni el.) u Superb II. Pozapínat všechny vychytávky Díky za každou odpověď Pokud jezdíš do Prahy, tak jsem na správné straně Prahy. Při úpravě výkonu zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales.zdvorak Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Právě teď, motorpower napsal: Pokud jezdíš do Prahy, tak jsem na správné straně Prahy. Při úpravě výkonu zdarma. Ahoj, děkuji, raději bych někoho tady v okolí, ale kdyžtak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Bojím se že další zodpovědný zde je Ferda/ Strakonice/. Nabízel jsem to proto, že úpravy CR motorů dělám dobře a rád a toto je bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Ďakujem Petře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales.zdvorak Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 před 58 minutami, motorpower napsal: Bojím se že další zodpovědný zde je Ferda/ Strakonice/. Nabízel jsem to proto, že úpravy CR motorů dělám dobře a rád a toto je bonus. Já úpravu motoru nechci, chci pouze pozapínat všechny funkce co jdou jen nejsou povolené z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 (editace) dá se vypnout u origo z výroby namontovaného nezávislého topení webasto automatické spuštění při nízkých teplotách? právě někdy ani nevím, že to jede a někdy to jede zbytečně a dlouho. rád bych si to ovládal jen manuálně tlačítkem nebo dálkou. další dotaz u dodatečné montáže tažného s typovou elektroinstalací Erich Jaeger..13 polova, je to natáhnuto až dopředu k palubce...vozík funguje, ale nefunguje odpojování zadních senzoru, alarm při připojeném vozíku a zobrazení vozíku na displeji...zkoušeli to nastavovat i v autorizovaném servise a pořád se to nechová jako origo. superb II, r.v. 2009 díky Editováno: 12. leden 2017, autor: sipmart doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Tam měla také přijít originální elektrika, ne obyčejná typovka jako je Jaeger. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Tak predpokladal jsem,ze kdyz je typova(ne univerzal),tak bude jako original...vzdyt original taky pro ne nekdo dela...nevim kdo? Tak jako origo tazne firma SVC Nachod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriji221 Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 V 6. 3. 2015 at 18:15, TondaT napsal: Elektronická uzávěrka diferenciálu XDS je rozšířením známé funkce-EDS. Nicméně XDS nereaguje proklouznout do mechaniky, ale úleva vnitřního předního kola v rychlém rohu. Z ESP hydrauliky XDS dává tlak na vnitřní přední kolo, aby se zabránilo otáčení. Proto je lepší trakce a sníženou tendenci k nedotáčivosti. Chování Zdá se, než je pravidelný uzávěrka diferenciálu Jednostranné Přesný tlak v zatáčkách brzda je sportovnější, rychlejší a přesnější. [03-ABS systém] [Překódování-07] lung Coding [byte 17] [bit 3] aktivován prvy poriadny navod po 5stranach totalneho spamu a hadania.... diky bro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriji221 Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 V 23. 4. 2015 at 0:03, ferda25 napsal: Lane assistent má jinou jednotku, ale dodělat lze. Jen v závislosti na výbavě vozu to může být celkem drahá sranda.... prosim ta vedel by si mi povedat nieco blizsie ktomu,treba tam menit komfortku a podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriji221 Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 V 20. 4. 2015 at 21:38, Zitny napsal: Jdou zapnout automaticky dalkovy svetla... Akorat se musi dat k tomu spravne zrcatko treba to aj kodovat? pod akym kodom prosim ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.