Přejít na obsah

forman zamena motoru


maroko99

Doporučené příspěvky

Zdravim a zaroven prosim o odbornu pomoc, kupil som forman VAN (s tou buxou) s tym ze nie je plne funkcny, nejde do otacok nad 4000 a nema ani polovicny vykon, chlap tam vymenil povodny zdochnuty motor BMM 40 kw za feliciacky MPI ale neviem ci 40 alebo 50 kw, nechal tam povodny zotrvacnik co som si myslel ze moze byt chyba, na diagnostike hadzalo hociako tie cisla moment. otacok, ale nepomohlo to, tlak paliva OK 1,2-1,3 baru vymenena kabelaz+riadiaca+vstrek nepomaha nc zapalovanie tiez nove(klobucik sviecky aj ta inducka ci ako sa to vola) motor pri zoslapnuty vydava zvuk ako by ho dusilo, volnobeh a do 2000 ma krasny a plynuly, moze byt zapchaty vyfukovy system, alebo moze byt problem s nekompatibilitou motorov ? cidlateploty vzduchu aj kapaliny OK, lambda je sice odpojena ale to problem urcite nevyriesi, poradte prosim, aka magia tomu moze byt....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nic take mi netvrdil, kupil som, to za babku, lebo to chlap nevedel poriesit, domov som to dotialhol, je komplet vyvareny, kasma a podvozok v 100% stave ... a myslel som ze to bude v tom mpi zotrvacniku, na cislo motora dnes uz nikto nehladi, teda mimo kontroly originality a tam sa nechystam.A ine rozdiely myslim vonkajsie nie su ... dakujem este raz ale potrebujem konstrukcnu udpoved na moj problem :)

Editováno: , autor: maroko99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...