Máslo_68 Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 (editace) Máš pravdu, někomu převedu peníze a pak si to nevyzvednu. Asi jsem Jánošík. Mám všechny tvoje SZ a po měsíci jsi přestal reagovat s tím, že zjistíš na poště co se stalo a od té doby ani ťuk. Klidně to postnu. Měl jsi napsat, že ti to přišlo zpět. Poslal bych ti dalších 70,- . A když ti napíšu po 2 měsících, ať mi vrátíš peníze byť bez poštovného, že už to nechci, tak nezlob se na mě, ale nebudu čekat 3 jara, až mi něco příjde, Editováno: 14. leden 2013, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergis Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Ahoj, scháním chromové lišty na všechny dveře (ty dole). Na vrakáči mi nabídl všechny čtyři za 2000, jednu za 500. Kdyby se to někomu doma válelo, tak to odkoupím za nějakou rozumnou cenu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 za 2 tis je sada velmi rozumná cena, takže je ber. Opravdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 to jo, za dva bych je taky bral, ale spodní hranu oken, na kterym vrakáči ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 spodní hrana u oken byla u každýho superba, nebo je snad verze, která ani toto neměla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 To právě měla pouze elegance, možná i comfort, ale spíše ne, u klasiku to určitě nebylo, a já mám dovoz, takže tam to mohlo bejt všeljak nakombinovaný, jelikož mám něco z comfortu i z elegance, ale tohle tam nebylo, jedině, že by to dotyčnému někdo ukrad a dal tam pak jen gumy, jelikož za ty spodní u oken chtěj asi 5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 no ona ani ta guma není nijak levná.Chrom pod okno stojí u škodovky nějakých 1500kč ks a za tu gumu nebo plast nebo co to je chtějí 1250kč/ks.Teda aspoň v době kdy jsem se informoval já.Cca rok a půl zpátky.Naštěstí jsem pak sehnal ty chromové za 800kč.možná že to byly ty moje které mi čorkli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 to je dost možný, jestli si to bral přes aukro, tak to klidně mohly bejt tvoje, právě nový stojej 6 litrů pod všechny okna, což mi přijde šílený a uplně čumim, že za gumu je to jen o o litr levnější, furt se snažim nějak vykoumat, jak bych to udělal jinak, ale pořád se mi to nezdá, nejdřív sem myslel, že koupim chrom sprej a nastříkám to, už v obchodě jsem to vzdal, jelikož chrom sprej neexistuje, vypadá to jak lepší stříbrná,pak mě napadla ta chrom lišta, jak se prodává a nalepit, ale myslim, že by to vypadalo šíleně, takže do toho se mi dvakrát nechce a nebo lítat po vrakáčích no, ale to myslim, že nepochodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 2000 kč dobra cena origo ve skodovce 1ks 1900 kc nevahat a kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 no nebral jsem to přes aukro.Tam se aukce vyšplhala až na 3000kč.Koupil jsem to v jednou hangáru kde chlápek prodával ND na škodovky a měl to tam.Tak jsem se ani nezajímal o podrobnosti a využil toho že nemá přehled co taková sranda stojí a vzal jsem to za těch 800kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 tomu řikám klika,taky bych se neptal a okamžitě bral, no buď to nějak vykoumám a když to bude vypadat k světu tak se s návodem pochlubim a nebo třeba bude nějaký štěstí na vrakáči, kde snad nebudou tušit kolik ta sranda stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 nalepením nějaké chromové pásky auto akorát degraduješ na tesco tuning felicie. V tomto prostě zastávám názor, že pokud nějaká tato dodělávka tak pouze originální, každá napodobenina bude vypadat jako laciný šmejd. To už tam nechej ty svoje a bude to lepší věř mi. Nebo je kup a nakonec to stejně ztrhneš, akorát jsi už mohl mít nějakou korunu na OEM lišty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 prave, presne toho se stema nalepovacima listama bojim, aby to nevypadalo jak benzinkovej tuzink, jelikoz to taky nesnasim, ale 6 klacku je fakt silenejch za takovej kousek chromu na gumne, no ted sou kazdopadne na rade pekny a vetsi kola na leto, takze listy pockaj, jedine, ze by se vyskytli nejaky z vrakace za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Hojte chlapi sháním chrom. lišty na cele auto kdyby měl někdo něco navíc ať dá vědět. A ještě další věc čím to zpět přilepit kluci ve škodovce říkali že se to prý lepí nějakou 3M paskou ale nevím jakou, já jsem našel na netu pasku odolnou vůči všemu (teplo, chlad, UV, voda......) vyrábí to firma TESA a ma to označeni ACX plus. Čim jste to lepili vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 3M je výborná varianta, tak fakt drží jak přibitá a ty pod oknem jsou jen nasouvací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Kamos to lepil lepidlem na sklo. Na prilepeni listy bys musel dat vrstvu nahoru, vrstvu dolu a na kraje. Tak si spocitej metry a vez, ze za to cvaknes cca 2-3tis. Pokud nedelas reditele v 3M :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 za 300,- a je toho 16,5 metru a je pro extrémní zátěž http://www.g3.cz/cs/catalog/oboustranne-lepici-pasky-3m/akrylove-pasky-3m-vhb/polozka-4912 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 posraný OBI předražený. Pošlu mu tento odkaz, abych ho nasral. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) Přidám odkazy na prodej chrom. lišt, pořád se po nich někdo shání. Neprodávám je já, jen sem brouzdal po bazosu tak sem si řekl že by se to mohlo někomu hodit. http://auto.bazos.cz/inzerat/31495060/Prodam-chrom-paket-na-okna-skoda-superb-I.php http://auto.bazos.cz/inzerat/31495136/Prodam-na-skoda-superb-I-listy-na-dvere-s-chromem.php http://auto.bazos.cz/inzerat/31176547/chrom-listy.php Editováno: 26. leden 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 to je až s podivem kolik toho najednou je.Asi se zase ztratily nějaké superby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Zrovna jsem to sem chtel taky dat ale uz to tu je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 zhanam jednu listu na zadny dvere prava strana ma nekdo naprodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 je to dost nedostatkový zboží, zkus prolejzat bazoš a tak zda se něco objevý a nebo novou, ale ta vyjde na cca 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/32730769/Skoda-Superb-chromove-listy-narazniky-dvere-atd.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Měl bych tu na prodej, jednu chromovou lištu, na zadní nárazník..kdyby někdo sháněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.