Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A co ti dva nuffové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No fajn,když si chci zahlasovat tak je hlasování ukončeno. Až teda budete mít termín,tak já přijedu. Colombo Vás sleduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Já ho tedy neukončil, je to znovu funkční. Nemůžu tam nikde najít, kde by se to dalo nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Hm, to vypadá, že se to po 24 hodinách samo ukončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A co ti dva nuffové? Zradila mne technika. Hm, to vypadá, že se to po 24 hodinách samo ukončí. Takže je to hlasování pro rychlíky. Co to udělat klasicky, že se budeme hlásit na jednotlivé termíny a jeden dobrák bude editovat příspěvek s celkovým sumářem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 OK, toho prvního jsem smazal. Hm, to je sice možnost, ale to pak bude skoro stejné, jako to tady psát do příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Nechme tu anketu tam urcite to bude lepsi. Sice bych tu opet mohl sepisovat lidi co se budou hlasit ale tam je to prehlednejsi. Urcite se jeste nekdo prida, hlavne by mel Jozzi at to ma kdo objednat a o Galvim vim ze ted mimo republiku a dalsi to je ve hvezdach Takze bando hlasovat !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Odhlasováno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Deni no jen ze to tam neni videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 (editace) No já to tam viděl, tak nevím EDIT: tak jsem to zkusil znovu, tak pak mrkni, jestli už to vidíš Editováno: 31. Říjen 2015, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Jsi tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Jo uz tam jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Je to tam chlapci, snad mi už do toho nic nevleze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Odhlasováno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Colombo může jít spát. Odhlasováno. Díky za znovurozjetí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Co to je ten Kubajs , nebo Cubajs ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Tezko rict ale ma fabku asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ten se vzal odkud ? Kurnik já se už v té mládeží tratím jak jsems e koukal bude to nejspíš 5teho 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ja nevim Ale tu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 By se synek měl alespoň představit v Jizbě bo se ho ještě mužem pěknou, pepne nás klepka a bude to prdeli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jak sem psal na jizbe. Chlapi udělal bych focení majitele s jeho autem v celku by to tu proniklo a hlavně někteří ani neví kdo s čím přijel jistota jsou majitele roomu Galvi jako programátor pawouk jakou vzdalenec a Ondra jako provokatér 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Co to je ten Kubajs , nebo Cubajs ? Kolega s FIII, kteremu jsem rekl, at zahlasuje. Tak se podival do kalendare a ma tam ty vikendy plno (opravdu, stal jsem mu za zadkem). Bohuzel tim ze vyplnil jmeno, uz ta jeho kolonka zustala. Na posledni sraz neprijel, protoze se rizene opijel v Egypte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 OK, tak tedy jsem ho smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Jak sem psal na jizbe. Chlapi udělal bych focení majitele s jeho autem v celku by to tu proniklo a hlavně někteří ani neví kdo s čím přijel jistota jsou majitele roomu Galvi jako programátor pawouk jakou vzdalenec a Ondra jako provokatér Já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.