Cubais Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Tak odpadla mi Vídeň, nejspíš přijedu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 (editace) Návrh na příští sraz: Co se postavit na parkoviště odsazeně vůči sousednímu autu (viz. obrázek)? Potom by byla celková boční fotka dost vymazlená. Ovšem pokud už tu ten pokus byl, tak beru zpět. Editováno: 6. Listopad 2015, autor: nuff 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Pokus co ja jezdim na srazy od roku 2013 zadny takovy nebyl. Uz tu byl jednou nejaky pokus vsechny nejak seradit podle typu auta ale dopadl tak ze vubec se neuskutecnil . No kdyz se ujmes regulovcika mozna se ti to povede Jako napady jsou vzdy vitany , ale verim ze se nikdy neuskutecni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Ten kdo přijede první to musí pošéfovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Jako navrhovatel by ses toho mohl chopit, přijedu ti pomoct 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 tak už zase brzdně svítím 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Návrh na příští sraz: Co se postavit na parkoviště odsazeně vůči sousednímu autu (viz. obrázek)? Potom by byla celková boční fotka dost vymazlená. Ovšem pokud už tu ten pokus byl, tak beru zpět. Taky bychom se mohli postavit do kruhu a udělat panoramatický snímek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 To mi navrhoval Cubais, ale tohle bude chtit vice organizacnich aktivit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Kluci jsem jen pro !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 A co se postavit do tvaru penisu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Denisi já to tušil že s něčím takovým prijdes dokonce se to i s něčím rýmuje 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 S tenisem, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 S tenisem, že jo? s tim taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Tak jakpak to vypadá kdy bude ten sraz už se to nějak rozhodlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Tady se někdo probudil. Co tohle: Sraz MSK skodahome 5.12.2015 aneb "Bramborák v Sedlišti" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Asi krmil rybicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 (editace) jj probudil a nuff měl pravdu krmil právě teď ok dík za pomoc hahaha já jen abych neodletěl na dovolenku a zmeškal sraz potřebuji zkontrolovat jestli byly odstraněny závády na Wv Editováno: 9. Listopad 2015, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Tak kluci změna plánu, něco mi do toho přišlo. Asi se na ty srazy fakt nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Kluci-ještě jsem se bavil Galvim a Michalem (a byli pro) a dal jsem návrh,co udělat jako loni ještě sraz 27.12. třeba zase ve 14 hod. Nikoho nenutím,kdo by chtěl přijet tak ať přijede Vím,že bude ještě mezitím jeden sraz,ale píšu to záměrně dlouho dopředu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Ondro počítán s tím , bude na slezku Marek tak se určité něco skloubit a klidně i v právě poledne na oběd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Paráda Mám objednávat na toho 27.12 stůl nebo se vlezeme? Myslím si,že nás stejně moc nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Uvidime jak se domluvime na srazu a pak podle toho se stul ojednat. Ale stul asi budem muset objednat jelikoz bude po svatkach a nikdo nebude chtit varit doma tak pujde do hospody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Ok,pořešíme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Supr jinak kolik nás pátého bude ! Během týdne bych tam chtěl volat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 (editace) Tak opět jozziho pozvánka a šablona bo je dobrá Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant k příjemnému posezení jsou určeny prostory restaurace Lašská Jizba http://www.lasskajizba.com/ dne 5.12.2015 tradičně v 14:00 Pro zbloudilce kousek mapky Účastníci: Podle hlasováni. Ale počty osob už nevím. 1. Pawouk 2. Franta ??? 3. OnDrA 4. ASPIRE 5. motaaa 6. nuff 7. filippatrik 8. Denis 9. Tarantulas 10. Alias116 11. Karlos61 12. jozzi 13. Bullets 14. Cubais 15. Mičurin 16. TOMUS Editováno: 28. Listopad 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.