mičurin Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Ondro asi to bude chtit domontovat haldex,a nebo skusit vyměnit ten mezičlánek-mezi volantem a pedály.Ale jinak super. Furt seněco děje. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jj super sraz, na zahrádku to ještě úplně nebylo 😉 Ale jak vidím vypadli jsme včas, protože to největší dobrodrůžo začalo až pak 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Sypalo a sypalo😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 (editace) čaute tak tu mám to video jak jsem se škrabal, není to nic moc a zvuk jsem musel odstranit kvůli autorským právům. https://youtu.be/bOaCBe-XEh8 Editováno: 3. Duben 2022, autor: Pitrsman 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 no pěkné,to bylo.asi ti bylo docela horko, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 (editace) No byl jsem trochu nervózní ale jak jsem řekl už na srazu, kdybych jel dál asi bych naboural, zrovna to mám na 2.5 atmosféry a to klouzalo pěkně. Možná kdybych vypustil trochu vzduchu tak by to jelo... 😄 Editováno: 3. Duben 2022, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @Pitrsman letní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @PitrsmanNo hezká klouzačka, já bych se asi docela zapotil 😄 To už jsi byl na letních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Sraz se povedl, účast byla slušná :) Ikdyž rezervace počasí nic moc :D První skupina účastníku dorazila docela brzy A ikdyž se @Ondra16V vždy tváří, že udělá fotku všem přítomným strojům, tak tentokrát na jeden zapomněl :D Tak ať je vše správně zaznamenáno v docházce :) 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Na sraze jsme byli na letních myslím 4 auta (já, Martab, Mičurin a Pitrsman) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @Ondra16V to že zapomeneš na mě přejdu ale že si nevzpomeneš ani na svoje původní kola tak to už je zarážející. :D 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 to asi ty palačinky,asi maji vliv na pamět,a asi je pojedl i ten ,,skvělý číšník popleta,, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Pánové, rád bych Vám všem poděkoval za super a zároveň můj premiérový sraz, bylo mi ctí vás všechny poznat. ☺ @Ondra16V je skvělý organizátor, ale tlačí ho bota v meteorologii... 🤣 A já nemusím mít výčitky, že jsem @Bikesovi řekl "ano" na dezert, pak jsem ho vyběhal. 😂 1 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 dezertík byl suprový, navíc jsi dostal demokraticky na výběr, jestli si ho dát a sám jsi se rozhodl, že jo :D :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 V 3. 4. 2022 na 9:36, Pitrsman napsal: čaute tak tu mám to video jak jsem se škrabal, není to nic moc a zvuk jsem musel odstranit kvůli autorským právům. https://youtu.be/bOaCBe-XEh8 To si zůstal kousíček pod vrcholem :D dál za tím lesem už byla cesta jen mokrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 No to jsem ale nevěděl, za horizont člověk nevidí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 To je mi jasné je říkám právě :) hold to asi dělal ten lesík že se tam nedostalo sluníčko a tím pádem tam byla cesta pořád zmrzlá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 (editace) 📯📣📢 Na vědomost se dává nový termín srazu a to 14.5. v tradičních 14:00 na tradičním místě (Guty) Takže kdopak dojede?😄 1. Ondra16V 2. Stanmar 3. Pawouk 4. Xmenadis ?? 5. ExecutedDonut 6. Bikes 7. Radek Švec ?? 8. Martab ?? 9. Obe ?? 10. Mastibruch ?? 11. Arokysjerdno 12. Jozzi 13. Skodzinek 14. Mičurin 15. Bullets 16. Tomus + 1 17. JirikHL ?? 18. Pitrsman 19. Krosta 20. Wirer 21. OnMiT312 ?? Editováno: 14. Květen 2022, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Hmm hmm hmm, to jsem tak nějak plánoval jet zase na Moravu, v polovině května, tak mě napiš s otazníkem a později případně potvrdím 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Oukej😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 To bude období oblíbené u všech študáků, zvané zkouškové. Takže mě prozatím s otazníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 mě období zkouškových už skončilo, takže já bez otazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 @Bikes šťastnej to člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Napiš mě s otazníkem, těžko říct co bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Mě se zkouškové po nějaké době opět týká, ale nějak to snad půjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.