Skodzinek Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna W dniu 22.01.2024 o 18:25, Ondra16V napisał(a): Dovolte mi, abych Vás pozval na 2. sraz v roce 2024, konkrétně 23.3. v již tradičních 14:00hod. Hlasim se, pridej me do seznamu, prosim. Dekuji! 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna Provedu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna já taky dorazím po dlouhé době ... a už se 100 kw ... 🤩 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Na ten marcový víkend máme už od minulého roka rezervovanú chatu s priateľmi, takže tentokrát bude musieť Slovensko zastupovať niekto iný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února napriklad @brrrrm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Ano, ten mi slibuje už od roku 2019, že dojede 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února @wirer kdyz @brrrrm dojede tak mi kaktus z ruky vyrostne 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Konečně mohl by to udělat 🙂 @brrrrm, cekame! 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Do konca života by som mal výčitky, ako som ublížil @TOMUSovi.. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února @brrrrm neser, nebo další sraz uděláme u tebe doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února (editace) @brrrrmMi neublizis vubec Doufam ze aj Tebe neublizil jsem. Bys slysel na sraze ruzne blbke vety a teho bych nechtel. Ja proste napsal jsem pravdu. Chtel jsem videt u sebe videt kaktusa na ruce. Jsem zvedav co bych mohl s nim delat @Bikes To by bylo Fajn @brrrrm bych musel pect 20 jednopatrovych mad'arskych placku. Praci by bylo moc hodne Editováno: 23. Února, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Tak a další debatu prosím v Jizbě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března tak mi to ted nevyjde,rodinne oslavy,škoda,těšil sem se,užijte si to, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března V 22. 1. 2024 na 18:25, Ondra16V napsal: Dovolte mi, abych Vás pozval na 2. sraz v roce 2024, konkrétně 23.3. v již tradičních 14:00hod. Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. VeteranChild ?? 4. ExecutedDonut 5. Bikes ?? 6. Barenasparena 7. Bullets 8. Mičurin ?? 9. Malta 10. Jozzi 11. Skodzinek 12. Arokysjerdno 13. Martab ?? Aktuální seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března já byl hlášen s otazníkem ... ale máme tu mladého po strašně dlouhé době, tak si ho chceme užít, než ho zase vrátíme do té .... země, takže asi nedorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Stůl zarezervován. Byl jsem upozorněn na možné delší čekání jídla, z důvodu akce v salónku. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Nebylo to náhodou minule také? A čekání prakticky žádné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Jojo, bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Zdravím ... prosím jen o potvrzení kde je ta akce v sobotu? ... já našel v sedlišti Hospodu Nová Lašská jizba ... je to ono ? takže ve 14 hod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března Přesně tam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března Bohužel taktéž nedojedu, malej je přednější přátelé, věřím, že to pochopíte. 🤍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března V 22. 1. 2024 na 18:25, Ondra16V napsal: Dovolte mi, abych Vás pozval na 2. sraz v roce 2024, konkrétně 23.3. v již tradičních 14:00hod. Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. VeteranChild 4. ExecutedDonut 5. Bikes 6. Barenasparena 7. Bullets 8. Mičurin ?? 9. Malta 10. Jozzi 11. Skodzinek 12. Arokysjerdno 13. Martab ?? Aktuální seznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března 2 godziny temu, Barenasparena napisał(a): Bohužel taktéž nedojedu, malej je přednější přátelé, věřím, že to pochopíte. 🤍 Tebe vždy pochopime 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března omlouvám se pánové ... tak na poslední chvíli musím účast odříct ... změnily se mi plány na víkend a opravdu se nechci hádat s manželkou ... však to znáte sypu si popel na hlavu, dávám si facku a odcházím se stydět do kouta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března Slyšíš to @Ondra16V ? Ztrácíš autoritu, už se tě lidi bojí míň než svých manželek 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.