Voice Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 On to nemůže napsat rovnou......to se musí napsat tajemně , aby se všichni mohli na to zeptat. Na to on čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 aby tu vznikalo co nejvíce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Voici ty musíš být strašný dudral v životě ti řeknu... nechci ať se každý ptá jak tvrdíš jen oznamuji že s semnou nemá moc počítat toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Já oznamuji že jsou docela vážně ohroženy všechny nadcházející akce do konce roku 2017 Ale nestraš On to nemůže napsat rovnou......to se musí napsat tajemně , aby se všichni mohli na to zeptat. Na to on čeká. O jéje,zase ten rýpal co není schopný někdy dorazit na sraz a má náhodou něco jiného.Vždyť ty taky čekáš na doprošování se.Proč píšeš vůbec do tohohle tématu když nikdy nepřijedeš? Pro Maltu a Pawouka->sorry za off topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 ....jako ve školce..... Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Včera večer jsem volal do Sedliště a máme rezervaci na asi 20 míst (víc nás asi stejně nebude,pokud ano,počet se upraví) na sobotu 18.6. ve 14h.Rádi nás uvidí a prý to pro nás rádi udělají. Jen jsem byl upozorněn na to,že parkoviště kde stáváme bude OBSAZENÉ z důvodu poutě.Takže budeme muset stát jinde. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Ou je tak jelikoz znam jak to na poutich a kolem chodi tak se omlouvam z neucasti . Hledat misto na parkovani v okoli to znamena parkovat nekde ve Frydku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Zaparkovat autí někde poblíž plochy, obsazený "atrakcema světskejch" ??? Pámbu s náma a zlý pryč, známýmu během "kolotočovejch dnů" nezbejvá než parkovat na druhým konci vsi - má totiž domek na pozemku přímo sousedícím s plochou, na který kolotočáři roztahujou každej rok svoje vehikly - a přes jindy dostatečně vysokej plot má každoročně "po pouti" pošlapaný záhonky, orvaný kytky i ovoce ze stromů nebo nablito až do kanálků pod okapama. A nemaje garáž má normálně auto celoročně jen pod přístřeškem na zahradě za domem - ale jen jednou ho tam nechal i přes pouť. Přestříkání škrábanců ho pak stálo hezkejch pár tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Pokud je pout v sedlisti tak semnou nepocitejte , par let z5 jsem tam byl , nejake kloudne parkovani bylo cca 7 km od dejiste Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 navrhuji přeložit ... bo už vypadalo, že bych též mohl dorazit ... ale za těchto okolností ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Co takhle to přeložit na sobotu 25.6.? To bych mohl možná dorazit také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 jj nejsem proti klidně přeložit než tam mít pouť a někde se tam motat a hledat místa na parking. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 myslím že 25.6.by to šlo i pro mě (nás ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Nemůžu - vítání občánků a pak dlouhodobě plánovaná chlastačka z fotbalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 A co řekněte na sraz v Polsku 18.6 v 14:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Tomus-pokud do PL na sraz pojede více aut tak není problém 25.6. neslibuju-jsem pozvaný na oslavu narozenin a v ten den je ještě sraz z jiného klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 S tebou mam 2 auta. Kdo se ještě připoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 tož jak chlapi, je to odpískané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 25.6 Nemohu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 no já jen že jsme dlouho nebyli v Polsku (naposled min.sobotu v Kudowej Zdroji), že by moja jela ještě do Ciezsyna, takže bychom se teda pouť nepouť možná zastavili ... aspoň na placek. Ale pokud nic nebude tož bychom asi jeli do Práglu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 no já jen že jsme dlouho nebyli v Polsku (naposled min.sobotu v Kudowej Zdroji), ... Že ses ani neozval, když jsi fičel okolo (12km daleko po I/35 přes Litomyšl) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 hůř, jel jsem přímo přes Českou ... ale bylo to takové rozhodnutí o půl desáté večer, že druhý den pojedeme do Náchoda, Kudowa byla bonus navíc ... ale říkal jsem si když jsme jeli kolem Korada, jestli makáš nebo máš volno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Ne, byl jsem doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Nevím,osobně jsem si myslel,že sraz bude-nebo ne?Ať vím jestli mám jít v sobotu do práce nebo si vzít volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 25 nemohu a tento sraz nejedu jelikoz tam opravdu nebude kde zaparkovat. Jsem pro ho presunout na jine datum ale jelikoz uz zacinaji prazdniny tak co to udelat hned prvni tyden v cervenci a jsou tam i dva svatky tak treba v tech dnech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.