TOMUS Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 Srpen nebo zari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Kdo dojede, napište se prosím do nového topicu. Tady jsem to vložil pouze z důvodu aby jste to vůbec zaregistrovali Sorry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Co s srazem v srpnu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Bylo by skvělé, kdybyste chtěli udelat sraz v sobotu 17. srpna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Ahojte, nevím jak ostatní ale já to nedám ani jeden víkend, jsem v práci 3 víkendy a na toho 17.8 už něco mám. ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 to spise zmenime smer na Polsko a Wisłę. Nasel jsem tam fajnou Jizbu a ceny stredni jak na Wislu. Byl jsem tam v nedeli a bylo plno. Byl jsem tam 16:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Jsem pro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Kde ve Wisle? Taková ta koliba u cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 byl jsem v sobotu v Gutech a musím říci, že nikam jinam už na sraz nejedu, než tam https://forum.skodahome.cz/topic/140884-maltova-modrá-bája-10mpi-v-kombajnu-a-elpégéčku/?do=findComment&comment=2408528 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Jsem pro jen nevím jestli dojede naše stálice z Prahy přecejenom je to o kousek dál než sedliště :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 před 4 hodinami, Bullets napsal: Kde ve Wisle? Taková ta koliba u cesty? http://www.gorolskoizba.wisla.pl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 jemu se to právě zamlouvalo, reagoval na to v mém vlákně, Vždyť je to jen o 25 km dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Tomus: Není náhodou Wisla kousek od ČR hranic? Já tam byl s manželkou v hotelu, pokoj číslo 805 :D Golebiewski nebo tak nějak a bylo to super. :) Je tam i aquapark. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 (editace) Ano, to je to Zbytek tady Editováno: 5. Srpen 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Je fakt že jsem v Baště asi nikdy nebyl tak bych placek tam bral :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 před 5 hodinami, Bullets napsal: Jsem pro jen nevím jestli dojede naše stálice z Prahy přecejenom je to o kousek dál než sedliště Co to je 25 km? K čemu mám auto? 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 tak jsme to byli min.neděli prubnout znovu, jestli nedošlo ke změně kvality a při té příležitosti jsem se zaměřil na parkoviště. Ač se nezdá, kapacita je dostatečná, na fotce je 15 aut (když jsme přijeli nebyla jich tam ani polovina) a ještě vlevo na konci, místa na dvě auta byla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 před 11 hodinami, Malta napsal: tak jsme to byli min.neděli prubnout znovu, jestli nedošlo ke změně kvality a při té příležitosti jsem se zaměřil na parkoviště. Ač se nezdá, kapacita je dostatečná, na fotce je 15 aut (když jsme přijeli nebyla jich tam ani polovina) a ještě vlevo na konci, místa na dvě auta byla Hmm a proč jste se neozvali? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Nejde byla nějaká party ? Bezemne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 před 1 hodinou, Bullets napsal: Hmm a proč jste se neozvali? :-/ no páč to bylo zase neplánované ... to se takhle vzbudíš v neděli v 9:55 a zjistíš, že už není dost času upéci vrabce k zelí a knedlíku, takže sedneš do auta a jedeš se takhle 185km projet na jídlo . A aby to nebylo jen tak okaté jen kvůli jídlu, protáhnem to do Bialsko Bialej, chtěli jsme mrknout do Agaty meblu, ovšem netuším proč, bylo v nedělu v Polsku lautr všude zavřeno. Jozzi, na tebe jsem si ihned vzpomněl, jak nás to zavedlo do Ropice . Krom toho, nemám krom Jozziho a Ondru, na nikoho kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Pokaždé jak jedete tak se ozvi, zaprvé minimálně kafe se stavit musíte, ropice je sice díra, ale kafe vařím dobre :D jinak v neděli mají všehny obchody v Polsku pozavirano, teda vždy první tři , poslední neděle je pracovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 no mi zase ta Ropice nepřišla zrovna malá ... myslel jsem že je menší. Příště napravíme . Jinak dík za info s těma nedělama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Před hodinou, Malta napsal: no páč to bylo zase neplánované ... to se takhle vzbudíš v neděli v 9:55 a zjistíš, že už není dost času upéci vrabce k zelí a knedlíku, takže sedneš do auta a jedeš se takhle 185km projet na jídlo . A aby to nebylo jen tak okaté jen kvůli jídlu, protáhnem to do Bialsko Bialej, chtěli jsme mrknout do Agaty meblu, ovšem netuším proč, bylo v nedělu v Polsku lautr všude zavřeno. Jozzi, na tebe jsem si ihned vzpomněl, jak nás to zavedlo do Ropice . Krom toho, nemám krom Jozziho a Ondru, na nikoho kontakt Kecáš páč z mě neznámého důvodu má na mě číslo tvoje dcera ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Nj ale mladá s námi už nebývá a číslo má ona, já ne [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Tak lidi je po prázdninách a já se ptám kdy pojedeme zase na placek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.