jozzi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Kdo prijel tim trojkovym kombajnem a ani si neprisednul co ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Tomus: Ahoj, rezervu mám 15" jen byla na letní gumě 195/55 R15 a zimáky co jsem měl na autě byly 185/55 R15, takže skoro stejný rozměr.. naštěstí Aspire: společná fotka by být mohla, máme do příště co zlepšovat Ondro: S videem nepokoušej, přecijen jsem měl v ruce klíč a nebál jsem se ho použít jozzi: a to ten drzoun v Octavce III si pak jak jsem měnil kolo dovolil odjet bez rozloučení Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tak potom bych Ti vzal z pod auta to festovní dřevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Si ho podam normalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Koho? EDIT: už jsem ti to přečetl Jo a jak jsem byl u auta s Galvim a Georgem tak šli nějací lidi a říkali: Já hele tady tají asi nějaký sraz-Fabie,fabie,... Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Jojo, to víš tak tolik krásných aut se jen tak na jednom místě nevidí... A u toho ještě jeden blbec, který přezouvá na letní už vůbec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Jójo,to byl vůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Nech toho, nebo zajdu pro klíč a hodím ho tvým směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Už jdu před barák ho chytat,tak házej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Galvi > Tesim se , ale letni pneu to ted' neni spravna volba. Ale to je i tak dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 No majitel toho III kombajnu asi zjistil,že jsme příliš hluční. Proto se k nám nehlásil. Po mém příjezdu jsem byl natěšený, že bude extra prohlídka (aspoň pro mně ), a v tom rozpoložení jsem nechal nečinně ležet nejenom foťák ale i naši oblíbenou čepičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak už jsem konečně našel vlákno, kde se vy kujóni domlouváte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak si ho označ, ohvezdickuj bo dalsi sraz je v planu v unoru a samosebou i v breznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Už aby byl Únor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Idealni by byl tak prostredek a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Mě je to jedno,hlavně že budu mít čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No ja prave kvuli casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Nevymlouvej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 souhlas s jozzi, když bude tak nějak od půlky února tak se taky přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Bude urcite kluci a jako posledni dva bude v Sedlisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Za Sedliště bych ti dal vyznamenání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jo Sedliště byl luxusní nápad, super parkování, super jídlo, prostě paráda Jen tam pokaždé nějak bloudím, bo jsem tam zatím dojel vždy záhadně z jiné strany 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Nebylo by dobré udělt sraz i na druhé straně kraje? Třeba Nový Jičín nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Za mě spíš ne.My jsem všichni vesměs tady z té strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Bond... Nejsem si jisty zda by do NJ banda jela... Frydek , respektive Sedliste mi pripada idealni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.