s-talker Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 (editace) jay kay: priste bude driv, nez si myslis Po dohode s jozzim jsme se rozhodli, ze nam strasne chybi sraz s dobrym jidlem a pitim. Jelikoz pristi mesic toho mame hodne a najit vhodny termin je nadlidsky ukol, rozhodli jsme se pro pristi tyden 22. července v 16hod na parkovišti před hotelem Dakol viz mapa: http://www.mapy.cz/#...633_51.322226_6 Muze se vam zdat, ze tento sraz je brzo, ovsem dnesni bereme jako seznamovaci s nasimi polskymi kolegy a tento jiz bude spolecny, pro mnohe z vas to bude moznost si vynahradit dnesni absenci Nechci jmenovat....(Danek, Tom atd) :D Na miste je moznost i zahrat si bowling a sportovne se vyzit, tudiz klidne vemte sve drahe polovicky, ja a jozzi vezmem pritelkyne, minimalne verim ze si nenechaji ujit skvele pstrosi maso Tesime se na vas ! Seznam ucastniku: s-talker + 1 jozzi + 1 Jay Kay + 1 Editováno: 15. Červenec 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 (editace) Kukam kukam. Už jsem četl v Ostrava sekci No proberu to doma na skupině a doufám že to tentokrát klapne? Máme sice v Sobotu narozky od kamarádky,ale na chvilku bych snad mohl. Už kvůli samolepce a Jozzimu ty spreje konečně? Než mi to buchne v kufru....? Editováno: 15. Červenec 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Dneska jsem ji vzal sebou, kdyby jsi nahodou prece jenom dorazil muzu te pripsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Už su tam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 (editace) S-talker Ty a tvuj kolega to rozumeliste vsechno jen nechces o tim mluvit Diky Vam za srazik Posledni post to jsou fotky http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=9855&postdays=0&postorder=asc&start=45 Editováno: 16. Červenec 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Tomus: presne tak Vsak my si rozumime Dorazis v nedeli s FCP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Jozzi : Ty už si aj na Polskim foru???? jak to budeš šicko stihat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 On to sleduje z dalky Jsem asi slepy, ale fotky nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Že ne...??? Taky jsem kukal a nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Fotky z fcp jsem stahnul , vecer je sem vlozim , kluci nezakrejvaj spz jinak stiham to bez problemu , tam je pomerne klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jak je u me zvykem opet jsem nedorazil Cely vikend jsem se hrabal v Coupecku v elektrice. Nejaky pan mistr zrejme nemel pri zapojovani alarmu pajku tak draty jen stocil k sobe a olepil lepici paskou. Pri kazdem prejeti kanalu mi fiat zacal houkat coz nebylo moc prijemne jak pro me tak pro kolemjdouci takze jsem se z garaze neutrhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Ja uz cekal ze to shytala palubka ale i tak mas minus jak vrata od stodoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 @Morris: Takový minus ani neexistuje co máš teď ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 No tak ja taky opet nestihal...... sorac, venoval jsem se necemu prednejsimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Kucí dorazí někdo kdo by mi nakodoval Corner?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Deko , my vime zes mel povinosti Jayi , domluv se s s-talkerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jozzi : Dík. HALO HALO ZEMĚ VOLÁ S-TALKERa??? CORNER FUNKCI BYL BYS OCHOTNÝ MI NAMONTOVAT-ZPROVOZNIT???? děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Hosi ja uz tech minusu maaaaaaaaaaaam , ale zato jak se jednou dostavim, tak to bude tak ohromnej plus ze to vsechny minusy smaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jay Kay: vezmu sebou notas a kabel, uvidime co se da delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Tudle odpoved jsem cekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Tak ty uz me za tu dobu celkem dobre znas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 ??? Jsem se na chvilku vzdálil S-talker : Mám neco zjistit ať není nějaký problém? A kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Nemusis, jen si musim aktualizovat LCode jozzi: moc se nesmej, toho smajla jsem zase cekal ja od tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 A ta cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.