los pakos Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Potvrzuju svoji účast se svou skoroženou a Fabii 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Presne tak, s opici nikdy nejezdim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Kluci, jelikož jste si to vlastně zorganizovali sami, tak na mě už zbylo, abych dořešil formality Únorový sraz SKODAHOME v MoravskoSlezském kraji se koná 15.2.2015 v 14:00 již tradičně se sejdeme v Sedlišti v příjemném prostředí restaurace Lašská Jizba www.lasskajizba.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Ondra 16V Fabia 1 2.Slon100 Roomster 3.LiborTDI + Pavlina a milenka "kumbál" (Fabia 1 Combi) 4.Galvi Fabia 2 5.ASPIRE +2 Roomster 6.George_rider Fabia 1 7.jozzi autem 8.Motaa Rapid 9.Sakal77 + haranti Roomster 10.los pakos + skorožena Fabia 3 11.Hanysek Kocich Rapid 12.Weithfisto Octavia 3 vRS + kamarad Octavia 2 vRS 13.Ivo Tdi Octavia 1 14.Supermarine_Spitfire Fabia 1 15.Pawouk (čestny host) Octavia 2 16.filippatrik +1 Roomster 17.Korni Ocatavia 3 18.Karlos 61 + 1 Octavia 2 19.Pavel Fabia1 combi + LPG 20.fellis Felicia combi 21.Bullets + Magda asi Fabia 1vRS abo Scout 22.Richcis Octavia 1 combi Potvrzeno 25 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Připadne změny hlasit předem , pokud jsem něco zapomněl taky nahlasit předem . Stoly objednávam do 6.2 potom už je pozdě -datum změněno na přani provozovatelu LJ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mapa pro Ty co neznaji zde Stav na 6.2 rano , zbytek ma čas do pulnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Jozzi,připiš tam definitivně i Pavla (19tý řádek :D ) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Tak sem našel takovy fajn obrázek, na pobavení. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Kluci, jelikož jste si to vlastně zorganizovali sami, tak na mě už zbylo, abych dořešil formality Únorový sraz SKODAHOME v MoravskoSlezském kraji se koná 15.2.2015 v 14:00 již tradičně se sejdeme v Sedlišti v příjemném prostředí restaurace Lašská Jizba www.lasskajizba.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Ondra 16V Fabia 1 2.Slon100 Roomster 3.LiborTDI + Pavlina a milenka "kumbál" (Fabia 1 Combi) 4.Galvi Fabia 2 5.ASPIRE +2 Roomster 6.George_rider Fabia 1 7.jozzi autem 8.Motaa Rapid 9.Sakal77 + haranti Roomster 10.los pakos + skorožena Fabia 3 11.Hanysek Kocich Rapid 12.Weithfisto Octavia 3 vRS + kamarad Octavia 2 vRS 13.Ivo Tdi Octavia 1 14.Supermarine_Spitfire Fabia 1 15.Pawouk (čestny host) Octavia 2 16.filippatrik +1 Roomster 17.Korni Ocatavia 3 18.Karlos 61 + 1 Octavia 2 19.Pavel Fabia1 combi + LPG 20.fellis Felicia combi 21.Bullets + Magda asi Fabia 1vRS abo Scout 22.Richcis Octavia 1 combi Potvrzeno 27 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Připadne změny hlasit předem , pokud jsem něco zapomněl taky nahlasit předem . Stoly objednávam do 6.2 potom už je pozdě -datum změněno na přani provozovatelu LJ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mapa pro Ty co neznaji zde Neděle večer 8ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 No co dodat slusna ucast a doufam ze to tak bude i tu nedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Snad to tak bude i za týden my přijedeme společně 3 fábie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ty, Jirka a Pavel ni ? Michale to taky doufam , jinak mě v Lašské zastřeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Přesně tak silná trojka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Teda jestli dojedou všichni nahlášení.. Noo tak to bude super sraz, už se těším nejen na placek Editováno: 8. Únor 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Btw. Saz je na parkovisti? A nebo v hospe. Pokusim se dorazit na cas, ale jak se znam tak urco to jednou strihnu vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Auto se parkuje na parkovišti ,pak je přesun do hospy, ono by nas nepochvalili kdybysme parkovali uvnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ale můžeme to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 myslim žeby Tě nikdo nepochvalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ani ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) OBEDNANO , JSME VITANI ...KLUCI , PROZBA JAK CYP, POKUD VITE DOPREDU COBYSTE SI DALI K JIDLU TAK MI TO NAPISTE , HODNE TO PAK URYCHLI Editováno: 9. Únor 2015, autor: jozzi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) U mě to je jasné placek č. 41 A pro lenivce tady máte stránky restaurace http://restaurace-pizzerie-kavarna.com/lasska_jizba/ tak si najeďte na jídelní lístek a vybírejte EDIT: děkujeme za zarezervování Editováno: 9. Únor 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Placek 41 taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 No u me to bude tezke bo opet zas budem po obede. No asi budem pak cekat jak to budou stihat. A kdyz se ted zeptam tech dvou co si budou chtit dat v nedeli tak obe dve jen rekli ja nevim. Ale jinak mas jozzi u me za organizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Michale diky snažim se jak mužu , a už mě tam krapanek i znaj ... takhle nemusi všichni , stači par lidi , syncy mi robi radost tim že už jsme tři na 41čku timpadem to budem mit nejdřiv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 41ka nemá konkurenci Se na nás budou dívat jak jíme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 A nemusím mít plechovou hubu, abych přežil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Kluci, jelikož jste si to vlastně zorganizovali sami, tak na mě už zbylo, abych dořešil formality Únorový sraz SKODAHOME v MoravskoSlezském kraji se koná 15.2.2015 v 14:00 již tradičně se sejdeme v Sedlišti v příjemném prostředí restaurace Lašská Jizba www.lasskajizba.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Ondra 16V Fabia 1 2.Slon100 Roomster 3.LiborTDI + Pavlina a milenka "kumbál" (Fabia 1 Combi) 4.Galvi Fabia 2 5.ASPIRE +2 Roomster 6.George_rider Fabia 1 7.jozzi autem 8.Motaa Rapid 9.Sakal77 + haranti Roomster 10.los pakos + skorožena Fabia 3 11.Hanysek Kocich Rapid 12.Weithfisto Octavia 3 vRS + kamarad Octavia 2 vRS 13.Ivo Tdi Octavia 1 14.Supermarine_Spitfire Fabia 1 15.Pawouk (čestny host) Octavia 2 16.filippatrik +1 Roomster 17.Korni Ocatavia 3 18.Karlos 61 + 1 Octavia 2 19.Pavel Fabia1 combi + LPG 20.fellis Felicia combi 21.Bullets + Magda asi Fabia 1vRS abo Scout 22.Richcis Octavia 1 combi Potvrzeno 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Připadne změny hlasit předem , pokud jsem něco zapomněl taky nahlasit předem . Stoly objednávam do 6.2 potom už je pozdě -datum změněno na přani provozovatelu LJ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mapa pro Ty co neznaji zde Kluci jen tak pro shrnuti jak už jsem psal vyš ... Bylo by fajne si promyslet dopředu do si kdo da a zdelit mi to , bude to rychleji , bo co budou moct to pripravi dopredu Ondra 16v 41 Weithfisto 41 Jozzi 41 Galvi 30 Pawouk 41 Motaa 34 jinak obědnany mame salonek , mame ho do dvou , ale doufam že se hnedka všihni nepohrnem z parkoviště, bude par kousku ktere lakaj me k prohlidnuti a to už jsem prolezl kde jakou kastli Editováno: 9. Únor 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Pawouk: Je to v pohodě Teda aspoň dle mě pikantní mi vůbec nevadí takže vlastně nevím,pálelo to někoho? Editováno: 9. Únor 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.