ASPIRE Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 No a kdo jiny ja jsem nepsal tady ze to budes pekne radit vedle sebe Jinak pekne sis splhl u pawouka si mu tu octavku ofotil ze vsech stran 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 To víš,kvůli BANu,nechcu ho dostat :D Pawouk bude potěšen já už raději nic neříkám bo to ještě odnesu stejně za to mohl někdo jiný-renault,vw,džúnior atd. Jinak díky za chválu na fotky,ale furt to byl jen mobil Libore čekáme na fotky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Fotky super i na mobil . Ton parkovací pořádek by byl super, ale to parkoviště bylo bohužel dost obsazené a furt by nám tam někdo zavazel.. Alespoň máme co zlepšovat do příště 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Stejne ti to nepomuze nechal si mu tam SPZ videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Na příště si zarezervujeme i parkoviště Michale já SPZky zadělávám všude,ale při tom množství to bych tady u toho seděl do rána Nebo že bych to speciálně Pawoukovi zadělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 nevim jestli to bude pawoukovi vadit mi to u meho nevadi nejak a jeho auto asi tu v tom kraji hledat nikdo nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Takže je po problému 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Jasne problemy prece se resi samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Teď si na to kápl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Kluci chtel bych Vam vsem podekovat za prijemne stravene odpoledne , udelali jste ki velkou radost s takovou zcasti jsem ani nepocital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Díky za pokec kluci, jsem rád, že se za těmi nicky schovávají supr lidi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Pánové taky díky za hezké odpoledne, omlouvám se, že jsme s přítelkyní tak rychle vypadli, ale měli jsme lístky do kina. V každém případě bylo fajn poznat nové lidi. Weithfisto: luxusní spotřeba já jel zpět do Ostravy po dálnici celkem za 6.1, jak to děláš? Ja jel na senov, tak tim to bude ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 A placky byly parádní ale nevím jestli se mi to zdálo,ale zdálo se to i Jirkovi že toho masa bylo nějak míň na tom placku oproti předešlému srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 A hlavně já zapomněl to chilli jinak koukám že jsme vyhráli čunče srazu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Se nediv tolik placku objednanych tak kuchar nestihal robit i maso 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Si říkal je jich tam tolik,zbytek si vezmu domů na večeři,to jim musí stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Ja tam to chilli dovezl kolegove i zkusili a zitra reknou jak dopadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Nekecej jakto že o ničem nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Zdar borci! Jsem rád, že jsem vás poznal osobně a doufám, že se někdy zase potkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Fotky samozřejmě nějaké mám, ale nemám sebou přístroj na zpracovani :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Chlapi, díky moc za sraz suprovně sem se pobavil a poznal fajn nové lidi, už se těším na další sraz. Fotky parádní, ještě čekám na foto od Libora. Díky Weithfisto za povození. Takže zase někdy, někde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Fotky se podarily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Pawouk: Díky moc chlape. Úžasná fotka. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Pár fotek, nemám svůj PC, takže bohužel bez úpravy SPZ, pokud bude někomu vadit, ať napíše, smažu to...Díky za fajn pokec jen teda škoda že jsem nestihl pokecat úplně se všema 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.