jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No fiha krasne fotky svoje tu radeji davat nebudu bo to nema cenu. A ted otazka vsimli jste si toho capiho hnizda co bylo vedle Jizby ? Mam jednu fotku kde ten cap tam i stoji akorat to nema takovou kvalitu Jej , tos měl hlasit, toho bych blejsknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No fiha krasne fotky svoje tu radeji davat nebudu bo to nema cenu. A ted otazka vsimli jste si toho capiho hnizda co bylo vedle Jizby ? Mam jednu fotku kde ten cap tam i stoji akorat to nema takovou kvalitu Jo toho jsem si všiml, hned jak jsem přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Pepane luxusni fotky Ja si toho hnizda vsiml az doma pri prohlizeni ono to hnizdo jde videt i na fotkach od Patrika. Jsem to hnizdo si priblizil a tu je vysledek sice moc to asi nepujde poznat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Všem moc děkuji za hojnou učast, za to že jste si udělali čas a přijeli se kouknout na to jake maji v Sedlišti fajne braboraky Na pamatku blejsknul par lidi a nějake ty auta na parkovišti Jozzi jsem rád, že jsem tě konečně poznal osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Woody napodobně , bylo mi řečeno že se mam u Tebe učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Taky sem si toho hnízda vubec nevšiml. Jinač sraz perfektní. Galvi moc děkuji za ty budíky a za opravu klimatizace :D vubec mě to nenapadlo, že když je vyply větrák, že to ani nesvítí. Třeba recirkulace mi svítí i při vyplým větráku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Woody napodobně , bylo mi řečeno že se mam u Tebe učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Bylo fajn, kluci a foto taky super Rád jsem mnoho z vás poznal a mnohé po letech zase viděl (s výjimkou Míši, kterého vídávám častěji ) a dle možností se příště zúčastním znovu Patriku, jen prosím, jak jsem se bavil s mnoha z vás na místě, nikdy nevíš, kdo na fórum přijde a bude toho chtít zneužít - tak jestli jen dodatečně doupravíš logo firmy na autě tak, jak to udělal Pepa Díky moc Editováno: 26. Duben 2015, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Kluci..rad jsem vas videl i nektere poznal osobne:) priste jedu zas:) Galvi..a díky moc za hagusy a tvé služby:) Editováno: 26. Duben 2015, autor: inntel 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tak fotky na kterých jsou všeci tu je dost, tak dám jen pár z úplného závěru dnešního (jen bohužel jsem nebyl dost vysoký, aby tam vešly všechny auta najednou, tak jsou fotky 2. Sraz byl dle mě hodně povedený, rád jsem poznal i spoustu nováčku, tak doufám, že se zase příště minimálně ve stejně hojném počtu opět sejdeme 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Vy jste ještě řádili, co jsem odjel, koukám - chudák Pawouk a jeho 4 hodinová cesta domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Kluci bylo fajn,nemělo to chybu EDIT: upraveno Editováno: 3. Květen 2015, autor: Ondra16V 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) A na závěr Galvi baletkou EDIT: upraveno Editováno: 27. Duben 2015, autor: Ondra16V 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ondro pekne fotky ale loga firem a SPZky asi se vsem nebudou libit . Moje mi nevadi ale ostatni to no nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Není čas,jedu na koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Tak alespon 4 přidám taky Editováno: 26. Duben 2015, autor: inntel 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 U me SPZ v klidu. Denis: kdyztak zitra uz ležím a valim chrápat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Ondro, tak si ten čas prosím najdi, se spoustou lidí jsme se o tom bavili, všichni mazali a ty jediný to tady prdneš tak, jak to je Přijde blbec a zneužije toho - a to u kohokoli, nemyslím teď jen sebe Editováno: 26. Duben 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Není čas,jedu na koni Mazat mazat mazat nebo dostanes po riti 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Mazat mazat mazat nebo dostanes po riti spíše dostane zase další popis k avataru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Děkuju Všechnym za sraz . Bylo mi hodně poznat nové lidi _Denis_ -> nebylo vůbec špatně :D Józek zapisy na domki na nasz zlot są do jutra do chyba 23:59:59 . Fotký dam pozěj nebo jestli někdo chci to mohu poslat na @ (e-mail) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ta bílá dvojka oktávka je pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tome, to jsem rád, když v autě nemáš ten hajzlpapír @Clint: Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) _Denis_ -> :D . Smát mi se chci z slova hajzlpapir :D . U nas se jmenuji srajtaśma :D Jozzi tento trampek (trabi) krasně vypada na fotečkech :D Editováno: 26. Duben 2015, autor: TOMUS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.