Motaaa Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Jozzi vymaž mě ze seznamu 19.6.odlétám do Španělska na dovču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Ja Vam dam normalně po řiti ne že dovezeš ty mušky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No je to fakt,že mi za to zaplatí,ale co z toho když já se na Vás tak těšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Kluci zvyknete si, JOZZI ty srazy plánuje dle mého harmonogramu. 99% srazu jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Dnes nastala změna. Musím pracovně 19.6. na Jadran ( pobytovka ). Takže celý týden v řiti. Tak si ten srazík pěkně užijte. Nahoďte hlavně fotky, ať se mám na co dívat, když budu močit bachor v mořu. Dobro došli. Hlavně nezapomeň na pořádnou muziku do povozu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Já abych si tam někde u vás udělal pomalu nějakou rezervačku cimry ze soboty na neděli Kdo z vás to tam znáte, poradíte mi nějakej penziónek, kde by bylo o nás (já + rodina + auto) dobře postaráno za rozumný peníz? Autíčko ideál někde za plotem Editováno: 30. Květen 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 penzion-flora.cz mam s nima dobre skusenosti a nebo potom hotel darkov karvina, tam ubytovavame zakazniky a nikdy si nestezovali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Tak v tom ja nepomuzu jsem sice od tud ale nikdy jsem tu ubytovani nehledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Tak v tomhle taky bohužel neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Tak super, už na tom pracuji...myslím, že to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Hotel Darkov Karviná doporučuji, spávám tam pracovně jednou za 14 dní. Noc 790,- se snídaní, krásné zrekonstruované pokoje atd..Parkoviště se na noc zavírá + kamery. Jídlo výborné, slušné porce, ceny a hlavně čepovaný Radegast 12° 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Tento hotel znám hlavně ze zahrady. Výborný pivo,skvělý rožeň a v neposlední řadě hezké posezení. No a o víkendech živá hudba celé odpoledne. Ondro neměj péči, Moravanku mám na několika discích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Tak gut, ubytování jsem sehnal, díky Jozzi. Nejde jen o mě, já se vyspím třeba v autě, ale o rodinu a ta musí mít nějaké pohodlí a štábní kulturu Mám to k vám skoro 450km, tak se to nedá v jeden den sem a zase zpět.... Trochu se tam u vás porozhlédneme po okolí...uděláme si pěkněj víkend, snad vyjde počasí. Editováno: 31. Květen 2015, autor: Clint 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Clinte určo mrkněte po okolí akorát ne v Karviné ale okolní hory atak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Clinte doporučuji Svět vědy a techniky a vlastně celkovou dolní oblast Vítkovic, i když na Kladně to vypadalo podobně. Mno a určitě zajeďte na Landek do Hornického muzea :-) a pokud seš turista tak třeba nějaký fajn výlet do Beskyd na Lysou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Bando jen malá připomínka Ti kteří jezdí na sraz přes Šenov tak asi budou mít problém a najít si objezdní trasu. Po cestě co vede nahoru na Lapačku je uzavřen most pro oba směry ! http://www.tudyne.cz/dopravni-informace/ostrava-mesto/detail/0980d36749fd45eb90814c88406d5578/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Tak za mě nevíme jestli dorazíme, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Musíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Tak za mě nevíme jestli dorazíme, uvidímeNo moment, nekde mam v denicku napsano ze Libor s zenou dorazi ikdyby mely padat trakare a skodovka prestala prodavat trivalce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ano kluci je to oficialni datum. krapanek nestiham, mam soukrome i pracovně krapaanek napilno, ale sraz mam velkym červenym v kalendáři Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant k přijemnemu posezeni jsou určeny prostory restaurace Lašská Jizba http://www.lasskajizba.com/ dne 20.6.2015 ...ja vím, je to sobota ale ma nás navštivit jeden z sedmi statečných spolu z Pawoukem a maj to kluci kapku z ruky ale tradičně v 14:00 Pro zbloudilce kousek mapky _____________________________________________________________________________________________________ Kluci prosim Vás , kvuli rezervačce hlaste se mi do 12.6 , kdo se nepřihlasi dostane po řiti _____________________________________________________________________________________________________ 1. Ondra16V 2. George Rider 3. jozzi + 2 4. Clint 5. Pawouk 6. Aspire 7. mičurin 8. Libor TDi +1 9. _Denis_ 10. filippatrik +1 11. Karlos61 +1 12. Motaaa 13. Azhrei s F1 14. v.i.t.a.s Pokud něco nepasuje , tak mi to zdělte, hlavně teda počet osob Upraveno , je to stav k dnešku , netušim jestli tam jsou nejake chyby , změny či **** vi co , bo je chyc jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Motaaa a Karlos je tam navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Kušuj , Ty jsem škrtnul nechtělo se mi posouvat pořadova čisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 No moment, nekde mam v denicku napsano ze Libor s zenou dorazi ikdyby mely padat trakare a skodovka prestala prodavat trivalceJenže si moc vybírat bohužel nemůžu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Jo promin jozzi jsem se dival pres tapatalk a tam to neni videt pres skrtnute. V PC uz to vidim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.