kokta7 Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 koukám pawouk je rebel, nemá zelené tričko škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Já mám bílé tričko Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Kluci, omlouvám se za svou neúčast, ještě že jsem ji neslíbil na 100%. Úplně jsem na ten sraz zapomněl, doma je hodně práce a nestíhám sledovat ani to fórum... Tak snad příště, i když na 15" plecháčích nevím, nevím Ale koukám, že jste si to užili, tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jo Pawouk mě předjížděl.. Mě to ukazovalo na navi, že tam je 100, tak jsem si jel 100, kolikpak asi jel Pawouk? A vůbec, přidám pár fotek, mám i focené každé auto, ale to musím ještě pomazat spztky, tak to udělám ve chvíli volna až. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 To ti řeknu naprosto přesně - 140 km/h dle tachometru , což je asi 133 km/h dle GPS. Ono spoléhat se na údaje z navi je někdy ošidné. A protože tam byla značka IP15a a bylo to mimo obec, tak se tam smí jet 130 km/h. PS: Galvi, nechceš ty fotky někam upnout v původním rozlišení, ať si je každý stáhne a nemusíš se pracně zabývat mazáním RZ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Aha, no v pohodě, stovka je dobrá já se rozjel až pak jak jsem najel na dálnici.. No jo staré mapy v navigaci Jo fotky nahodit můžu, ale všechny mají něco kolem 600 Mb, tak to nahraju jak budu odpoledne doma, protože to by internet přes mobil nepoděkoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 A safra, tolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jedna má v *jpg cca 12 MB , tak je aspoň o polovinu zmenším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No jo, zrcadlovkář. To zmenši v každém případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 koukám pawouk je rebel, nemá zelené tričko škody Pawouk je Big Brother boss, musí být co by autorita odlišen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Pawouk je Big Brother boss, musí být co by autorita odlišen Tak dostane příště třeba růžové 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 no nevím, asi by se mu nelíbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jenom se Glavi priznej, ze jsi jel na spotrebu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tak dostane příště třeba růžové Asi ti nalakuju na růžovo čočku na tvém novém objektivu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 nuff: nejel, po cestě tam jsem tu spotřebu tak zkazil (vyjel jsem pozdě a cestovní rychlost přes 160 není pro 1.2 optimální ), že zpátky bych to už nezachránil .. Pawouk: Ehm oukej, růžové tričko nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No já jsem to zvládnul do Blanska za 6,6 při průměrné rychlosti 100 km/h (pro srovnání: cesta do Sedliště byla vyklidněná za 5,9 při průmerné rychlosti něco málo přes 80 km/h). Pomáhači a chrániči by z toho asi neměli radost. A pak z Blanska do Prahy za rovných sedm při průměrné rychlosti 118 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jo flákal, cestou jsem ho předjížděl. Ale na tom nebylo nic složitého, protože by ho předjela i babička na kole značky Ukrajina. :D Asi ti nalakuju na růžovo čočku na tvém novém objektivu. Jen mu dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Pár fotek: Nehoda cestou na sraz (asi přiletěl z protisměru?): 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ta 10tá fotka je stejně nejhezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Me se nejvíce libi 12-13 si je vytisknu. Nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ale 4. Fotka je taky umělecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tak TADY jsou moje, jsou tam všechny, heslo ke stažení je jméno země, ze které přijel jediný zahraniční účastník .. Všechno malým a jedno slovo to je Fotky jsou jen zmenšeny...kdyby někdo chtěl větší at napíše včas, než to někde zahrabu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Galvi pekne fotky ale to rozliseni si mohl udelat vetsi tak jsou ty fotky dost male, tak se hlasim o ty fotky v originale kde jsme spolecne vsichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ta 10tá fotka je stejně nejhezčí myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Já se taky přimlouvám pro větší fotky a taky prosím opravit tu 12. fotku zde v tématu .. mám tam dvojitou čočku ve světle a já si ji chci vytisknout Sice se tak krásně auti neleskne jako jiné ale je hezka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.