Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Předem se omlouvám všem jestli duplikuju už fungující téma... :unsure:

Mám novou OI Tour a zatím krom následujících závad vše OK.

1)

když jedu v dešti a pak je auto odpoledne na slunci tak se mi celý zámek constructu orosí vodou (zámek je na tunelu hned u ručky) tušíte někdo kde je chyba? /Construct dodělával autoriz.servis/

2)

pokud jedu víc jak 100km/h tak je slyšet od čelního skla zvuk proudícího vzduchu, přímo před spolujezdcem v pravém dolním rohu zdá se... Dá se to někde nějak inteligentně utěsnit ?

Díky moc za odpověď

J.A.

Vloženo
Máš to v záruce né??Tak ať se starají.

Presne tak a musis byt hodne neodbytny, protoze odpoved prejimaciho technika jako to dela kazde Octavce I, u dvojek uz to neni, tak s tim do riti!!! Bojovat, bojovat a bojovat. ;) Jinak oroseni constructu jsem mel take hned od zacatku, rekl bych ze asi chyba nebude nikde, jen se proste uvnitr auta srazi vlhkost po tom co se rozsviti mozol! ;)

Vloženo

OK, tak na ně zkusím jít... jsem zvědavej nakolik se změní jejich chování oproti dnům kdy cítili moje prachy .... když jsem to kupoval taxe předváděli a byli laskavost sama... v pondělí tam sjedu a dám vědět jaxem dopadl...

;)

Vloženo
OK, tak na ně zkusím jít... jsem zvědavej nakolik se změní jejich chování oproti dnům kdy cítili moje prachy .... když jsem to kupoval taxe předváděli a byli laskavost sama... v pondělí tam sjedu a dám vědět jaxem dopadl...

;)

Budes se vazne divit jak se jejich chovani zmeni, pokud to nejsou stale jeste slusne a laskave vyjimky a ne pretvarky, coz je nechutne! :(

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Ty brdo, jsem nechal tuhle causu trochu usnout, zajimave aleje jak servis reagoval. Kdyz jsem tam s tim celnim sklem pod kterym fuci prijel poprve, mechanik to jel se mnou projet a no jo, tam je pruvan jako krava, tak to vymenime v ramci zaruky cely okno. Jenze jsem se zase musel odporoucet do ciziny a po navratu jsem jim to tam dal jako hotovou vec. Nic nemenili a rekli mi, ze to projeli a niceho si nevsimli...tak nevim jsem blbej ja nebo oni... ke cti budiz jim ale pripocteno, ze mi nabidli ze zavolaji mechanika z Boleslavi a mrkneme se na to spolu, bohuzel termin mi opet nevyhovoval a ja ted tady 2200km od domova premyslim coze s tim autem udelam az se zase objevim doma.... ach jo. Pak si kupte novy auto, u ojetyho by me to bylo fuk. A to me jeste ceka predcasne ukonceni leasingu (to doplatim), prevoz auta sem do Irska a tady ho budu muset pojistit (to bude palka za to ze mam volant vlevo...), zaplatit z nej silnicni dan (dalsich cca 500€/rok) a pry i postavit na zdejsi znacky. Ze ja jsem si radsi nekoupil kolobezku.... :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...