Arthas Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Zdravím, už se to tu řešilo ale tohle přesně jsem tu nenašel... řeším výměnu uložení stabilizítoru u OI RS a po sundání silenbloků jsem zjistil že je na tyči stabilizátoru ještě navlečený plast.. tyč stabilizátoru mám 18 mm stím plastem 21mm... musím ten plast měnit taky nebo ho někdo vyhozavoval úplně a dal tam gumy pro 18mm stabil. ? Má stím někdo zkušenost ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 2. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Vyřešeno sundáním plastu z tyče stabil., dal jsem tam orig. gumy průměr 19 mm cena cca 300 za obě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 A jak jsi vyřešil to, že ten plast má po bocích hrany, které drží stabilizátor aby nejezdil do stran? Nějaké objímky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.