Přejít na obsah

Bezradnost, neznalost ... cívky, hlava, tlaky ???


Jakubos

Doporučené příspěvky

Libero1071, musímTi poďakovať. Ja som bol taký znechutený z toho všetkého po čítani tohto fóra, že som síce cievky prehodil, ale po naštarovaní sa motor správal rovnako, tak som sa zmieril s tým, že sú to tlaky. Po prečítaní tvojho príspevku som teraz skočil do garáže a hurá. Chyba je na treťom valci, takže to vyzerá na cievku.

Aspoň to bude za menej. Vďaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Haniss:tak nevím....mám najeto 250tisíc...od 160cca to žere olej cca na 5000km 1litr....auto trošku kouří...ale jede jak z praku a jinak v pohodě motor:-)))servisák říká že dokavaď žraní oleje není víc a moto funguje mám to nechat....jo a jezdím hodně po dálnici.....:-)ve škodovce mě řek,li že při vysokém zatížení,na dálnici,je možnost až 1 litru oleje na 5000km....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, mám to podobně jak ty. Po výměně hlavy ve 105tis km m auto začlo žrát olej. Dolívám 0,5l na 2500km, takže tak samo jako ty. Najeto zatím 45tis km a spotřeba oleje pořád stejná.Taky to neřeším dokud to jezdí. Ale může se stát, že to začne žrát hodně oleje a pak už to nemá cenu opravovat. Mluvím o spotřebě třeba 1l na 100km, kdy to jen kouří a nejede :-) Tohle potkalo kámoše. Já mám zatím štěstí, že mi to zatím žere málo a jezdí :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Takže po čase píšu, že problém s tlaky vyřešen. Proveden repas hlavy, tam bylo měněno několik ventilů, sedla, gufera, rozvody atd. Ujeto pár set km a zatím v pohodě. Olej neměmí hladinu, auto nekouří, a celkově to líp jede a motor už tolik nevibruje. Díky uživateli Hubo44 za rady a Malta za rozmluvení myšlenky auto prodat. Doufám, že bude nějaký čas sloužit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...