Combi2002 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 tiez mi klepal krit a nakoniec tam zrejme chybala gumicka kora ma bit nasunuta na konci hrdla plastoveho krytu, kryt potom krasne tesne sadne do hrdla vyka ventilov, investicia 50centov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Zdravím, k čemu je toto těsnění? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/038133287c-tesnici-krouzek-oe-22173.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 tak,tak ...veď to stačí hodiť do googlu https://www.google.sk/search?q=038+133+287+C&espv=2&biw=1366&bih=653&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1gJmlnMjJAhWGXSwKHdneBVUQ_AUIBygC#tbm=isch&q=038133287C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 až potom jsem si mé slepé oči všimly, že je to těsnění pro dieslové motory (což zajisté fokker a libero věděli a svoje know-how nechtěli prozradit) objednal jsem těsnící kroužek pro OHaVy, který byl popsán o několik příspěvků výše a vzdoušek je v autě hezky čisťoučký jak okvětí bílé lilie. Mně kupříkladu úplně chyběl a u stojícího auta bylo smradu jak v cařihradu. Malé plus je nedrnčící kryt, který byl slyšet i uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Věra Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Navážu na toto téma chápu to tak že tam patří dva uzávěry jeden na motoru nasouvací a pak na kryt motoru je další víčko?Kdo mě poradí.Jinak sháním celý kryt motoru + upevňovací šrouby nebo nevím co tam k tomu je.Mám tento motor ve fabii, ale chybí mi kryt-..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Zdravím, klepe mi taky, ale nevím kam dát těsnění a jaké. Klepe mi víčko nebo pod vickem oleje, tam kam se lije. Popravdě zatím jsem se pod kryt nedíval co tam je za plast atd..klepe jakoby to hrdlo,spodek krytu o to hrdlo kam se leje olej :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.