Turista Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Zdravím , po servisní prohlídce mám takový dojem, že motor na pátý rychlostní stupeň nejede tak volně jako dříve. Ta pětka mi připadá spíš jako když jedu na čtyřku, při rychlosti okolo stovky mi točí otáčkoměr 3000 ot. přičemž předtím to točilo méně. Je možné že při nějakém nastavování elektroniky může dojít k takovému posunu? A ještě jedna věc-mimo mísu:pakliže jsem navštívil jiný servis než Škoda ale přesto tam provádějí autorizované prohlídky dle předpisu výrobce /jsou i levnější/ dostal jsem od nich Záruku mobility s odkazem na jejich tel.číslo v př. poruchy. Předtím Škoda servis mě odkazoval na jejich telefon a v pojišťovně mne zase odkazují na jejich telefon i v případě poruchy. Tak nakonec nevím komu je lepší volat v případě poruchy vozu? Co s tím? Děkuji za trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 "Je možné že při nějakém nastavování elektroniky může dojít k takovému posunu?" nemyslim si. prevodovka je ciste mechanicka vec, mne motor AWY rocnik 2003 tiez tocil na 5.stupen presne 3000 otacok pri rychlosti 100 kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ernest650ccm Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 AUB r.v. 2000 totéž - při 3000 ot./min. 100 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 ernest toto je sekcia pre 1,2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.